Barça

El nou Barça, un equip per somiar en gran

Homenatge. El club commemora els vuit anys que Dani Alves ha vestit la samarreta blaugrana, en què ha jugat 431 partits i ho ha guanyat tot

Més de 80.000 aficionats esperaven amb candeletes poder veure en directe al Camp Nou l’equip que el Barça ha confeccionat per a la temporada 2022/23. La quantitat d’aplaudiments va deixar clar quins són els fitxatges que més il·lusionen el barcelonisme i, sens dubte, Lewandowski, Raphinha i Koundé ja s’han guanyat el cor dels culers.

Els decibels van pujar molt quan van aparèixer en escena Ter Stegen, el renovat Dembélé, Araujo, Pedri –que es va emportar una gran ovació– i també Frenkie de Jong, demostrant que la graderia prefereix apostar per la seva continuïtat. L’altra cara de la moneda se la va endur Braithwaite, rebut amb una gran xiulada.

Xavi és sempre un dels que reben més estima dels seguidors i ahir els va dedicar aquest missatge: “Comencem un any molt il·lusionant. Soc el primer que té molta il·lusió. Res m’agradaria més que fer feliços tots els culers i això inclou guanyar títols aquesta temporada. Aquest és l’objectiu principal.”

“De portes endins, només us puc prometre que ens hi deixarem la pell, ho donarem tot, però necessitem el vostre suport, de socis, aficionats, mitjans de comunicació i penyes. Hem de sentir tot el barcelonisme unit. Som el millor club del món i necessitem el vostre suport”, va demanar.

El capità Sergio Busquets, encarregat de representar els jugadors, va donar la benvinguda als fitxatges convidant-los a sentir el Camp Nou com casa seva: “Comença una temporada amb molta il·lusió, plena de reptes, i volem tornar a competir i a guanyar el màxim nombre de títols possible.”

Honors a Alves

Alves va rebre dels seus excompanys una samarreta amb el dorsal 431, amb referència al nombre de partits que ha disputat amb el Barça, i el brasiler els va agrair un per un el gest. L’afició va ovacionar dempeus el lateral, que ha guanyat 23 títols en vuit anys, i va corejar el seu nom.

Festa de les penyes

La jornada del trofeu Joan Gamper va començar amb la tradicional trobada de les penyes blaugrana, que enguany va reunir 600 entitats. Laporta va aprofitar per llançar un missatge contundent sobre la titularitat futura del club: “Assumeixo el compromís que mentre tingui l’honor de ser el president del Barça el nostre club sempre serà dels socis.”

Hi van ser presents els nous jugadors, Lewandowski, Raphinha, Koundé, Christensen i Kessié, que van expressar els seus desitjos de poder aconseguir els màxims èxits amb el Barça, mentre que el president blaugrana va destacar els esforços fets durant l’estiu i va assegurar que “es podran inscriure tots”.

ELS MISSATGES PER A L’AFICIÓ

Ens hi deixarem la pell, ho donarem tot, però necessitem el suport de tot el barcelonisme
Xavi Hernández
ENTRENADOR FC BARCELONA
Comença un curs ple de reptes i volem guanyar el màxim nombre de títols possible
Sergio Busquets
CAPITÀ FC BARCELONA

Neto, lliure, fitxa pel Bournemouth

Ahir a la tarda, el Barça va fer oficial el traspàs de Neto al Bournemouth, que no ha hagut de pagar res. La fitxa del brasiler era molt alta i dificultava l’operació sortida. Neto va arribar al club blaugrana l’any 2019 procedent del València, fruit d’un intercanvi amb Cillessen, i li quedava un any de contracte. Durant aquestes tres temporades, el porter només ha disputat 21 partits i mai s’ha acabat de consolidar. Neto, de 33 anys, jugarà en la Premier League fins al 2023.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)