Barça

El Barça hauria advertit De Jong de la il·legalitat del seu contracte

Frenkie de Jong està vivint el seu pitjor estiu des que va arribar a Barcelona. Només un dia després de rebre un dels aplaudiments més sonors durant la presentació de l’equip blaugrana per a la temporada 2022/23 al Trofeu Joan Gamper i de fer un bon partit davant el Pumas mexicà, el neerlandès és noticia arreu per, presumptament, tenir un contracte il·legal amb el Barça.

Així ho ha fet públic avui el periodista David Ornstein, del web anglès The Athletic. Segons aquestes informacions, el Barça li hauria comunicat a De Jong el passat 15 de juliol que el club tindria evidències de criminalitat sobre el seu contracte actual que va signar l’octubre del 2020 sota la presidència encara de Josep Maria Bartomeu.

Aquesta renovació es va produir l’any següent d’arribar al Barça, amb qui inicialment havia pactat un vincle fins al 2024. Encara amb quatre anys de contracte vigent per endavant, Frenkie de Jong va signar una renovació fins al juny de 2026 que contemplava un ajornament del seu salari durant les temporades 2020/21 i 2021/22 per fer front a les pèrdues ocasionades per la pandèmia.

Els diferiments deixaven al voltant de 18 milions d’euros pendents de pagar repartits en els anys següents. Per revertir aquesta situació, el president Joan Laporta li hauria proposat al migcampista que recuperi les condicions contractuals que tenia en el primer acord que va tancar amb l’entitat blaugrana l’estiu del 2019.

El portal esportiu assegura que el Barça estaria estudiant interposar acciosn judicials, tot i que la prioritat seria posar-se d’acord amb el jugador. Si el neerlandès no acceptés la proposta, el club podria obrir-li la porta de sortida. Per la directiva actual, De Jong és vist com un dels actius més valuosos de la plantilla i es podria convertir en una altra palanca econòmica.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)