Barça

L’1x1 del Barça en la pretemporada (I)

Per Oriol Tortajada

TER STEGEN
Només ha rebut dos gols en 331 minuts: un dels dos que va fer Kean el dia de la Juve i el d’Eloi Amagat, de penal, a Olot. Allunyat del nivell actual de porters com ara Courtois, l’alemany necessita tornar a ser decisiu en aquest Barça.
IÑAKI PEÑA
Enfortit després del seu ‘Erasmus’ a Turquia. Després de la cessió al Galatasaray, torna per cobrir el forat que ha deixat Neto i fer d’escuder de Ter Stegen. Ha tornat més madur. Serà el porter de la copa.
SERGIÑO DEST
El seu nom ha estat en la llista de candidats a abandonar el Barça aquest estiu, però el frustrat intent de fitxar Azpilicueta i la marxa d’Alves el beneficien. Lluitarà amb Araujo i Koundé, alternatives menys naturals al carril.
RONALD ARAUJO
Xavi l’ha fet actuar més de lateral que de central en aquesta pretemporada. Sembla que no hagi fet vacances. Físicament, a un bon to, com va demostrar el dia del Madrid deixant retratat Rüdiger a camp obert.
ERIC GARCIA
L’arribada d’homes com Koundé i Christensen endureixen la competència. Només s’ha perdut el partit jugat a Olot. Bona química amb Christensen en els minuts en què han coincidit sobre la gespa.
GERARD PIQUÉ
El central que menys minuts ha tingut aquest estiu. Xavi li va fer saber que si es quedava al club el seu rol canviaria i jugaria menys, però Piqué adora la resiliència. Ell tindrà l’última paraula. Depèn d’ell ser titular o no.
JULES KOUNDÉ
Fitxatge estratègic del Barça. Als seus 23 anys, el francès hauria de ser el central titular en el Barça dels pròxims anys. Deschamps estarà atent al seu rendiment, any de mundial. Una peça diferencial en defensa.
ANDREAS CHRISTENSEN
Des que va arribar, només s’ha perdut el partit del Gamper. En procés d’adaptació. Fons d’armari interessant per a la llibreta de Xavi. La seva etapa al Chelsea li dona crèdit. No figura com a titular en la majoria de travesses.
JORDI ALBA
Atent a les notícies en clau mercat. Si s’oficialitza l’arribada de Marcos Alonso, tindrà per fi competència de veritat al carril esquerre. Per ara continua sent el lateral titular per a Xavi.
SERGI ROBERTO
Quan semblava que tenia un peu i mig fora del Barça, el club va sorprendre anunciant la seva renovació. Després d’una temporada gairebé en blanc per les lesions, tornarà a ser un comodí per a l’entrenador.
SERGIO BUSQUETS
Imprescindible en els plans de Xavi. El capità i la figura amb més ascendència als vestidors una temporada més, i ja en són unes quantes. El repte continua sent trobar-li un hereu de garanties.
SAMUEL UMTITI
Un dels homes que Xavi va deixar fora de la gira pels Estats Units. Aferrat a la cadira.
ALEJANDRO BALDE
Bons minuts durant la gira, però el previsible fitxatge de Marcos Alonso li juga en contra.
MIRALEM PJANIC
No comptava per a Ronald Koeman, però podria tenir certa quota de pantalla amb Xavi.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)