Barça

Renovació sota sospita

De Jong. El Barça denuncia indicis de criminalitat en el contracte actual del neerlandès, segons el portal The Athletic

Un dia després de rebre un gran aplaudiment per part de l’afició durant la presentació de l’equip blaugrana en el trofeu Joan Gamper, Frenkie de Jong va ser noticia arreu per, presumptament, tenir un contracte il·legal amb el Barça, tal com informa el periodista David Ornstein, del web The Athletic. El club hauria comunicat a De Jong el mes passat que tindria evidències de criminalitat sobre el seu acord actual, pactat l’octubre del 2020 sota la presidència de Josep Maria Bartomeu. Una realitat que també podria afectar Piqué, Ter Stegen i Lenglet.

La renovació del neerlandès es va produir un any després de fitxar per fer front a les pèrdues ocasionades per la pandèmia. El portal esportiu assegura que l’entitat blaugrana estaria estudiant interposar accions judicials contra els responsables, tot i que la prioritat seria posar-se d’acord amb el jugador. El migcampista va signar un nou contracte fins al 2026 que incloïa un ajornament del seu salari durant les temporades 2020/21 i 2021/22.

Els ajornaments deixaven 18 milions d’euros pendents de pagar durant els anys següents. El president Joan Laporta hauria proposat a De Jong recuperar les condicions contractuals del primer acord, que data del 2019. Si no acceptés la proposta, el club podria obrir-li definitivament la porta de sortida. Per a la directiva actual, Frenkie és vist com un dels actius més valuosos de la plantilla i es podria convertir en una altra palanca econòmica.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)