Barça

Pereira tanca un cicle

1a divisió femenina. La central, que encara tenia un any de contracte, es desvincula del Barça de manera amistosa després de quatre temporades, 132 partits i nou títols

Final de trajecte per a Andrea Pereira. La central catalana tanca la seva etapa al FC Barcelona després de quatre temporades. Pereira tenia contracte fins al juny del 2023, però el club i la jugadora han arribat a un acord per a la seva desvinculació.

La central, de 28 anys, ja no havia estat inclosa en la llista de convocades per a l’estada de la Vall d’en Bas que Jonatan Giráldez va fer pública dilluns i el seu adeu era un secret de domini públic. Pereira, que la temporada passada va jugar 29 partits, només la meitat com a titular, havia perdut cert protagonisme arran de l’arribada d’Irene Paredes ara fa un any. Ara, el retorn de la central de Campllong, Laia Codina, després de la seva cessió al Milan, dificultava encara més la titularitat d’una Andrea Pereira que buscarà tenir més minuts lluny del Johan Cruyff.

Pereira marxa del Barça havent disputat 132 partits oficials com a blaugrana. En el seu palmarès hi figuren 1 Champions, 3 lligues, 3 copes de la Reina, 2 supercopes d’Espanya i 1 copa Catalunya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)