Barça

Malestar per la demora del calendari de primera femenina

En plena estada de pretemporada a la Vall d’en Bas, el Barça ha organitzat una trobada amb mitjans de comunicació al Royalverd Training Center. El tècnic, Jonatan Giráldez, i les jugadores Marta Torrejón, Laia Codina i Patri Guijarro han coincidit a lamentar la demora de la publicació del calendari. Si no hi ha cap més gir, es farà públic divendres, a partir de la decisió que ha pres el CSD per desencallar el conflicte entre la federació espanyola i la nova Lliga Professional de Futbol Femení.

“No ajuda gens, no saber els horaris, els dies, la televisió i totes aquestes coses. No ajuda en la planificació ni tampoc en la promoció. Esperem que divendres s’aclareixi tot pel bé del futbol femení”, ha explicat Jonatan Giráldez. “No és normal haver d’esperar a l’agost per saber el calendari i quan i on començarem. No afavoreix cap equip”, ha dit Patri Guijarro, que té l’esperança que la temporada que ve el calendari es faci públic “quan toqui” i no “quan falti un mes o menys per començar”. En la mateixa línia, Laia Codina ha dit: “Perjudica sobretot a les jugadores, que haurien de ser les menys perjudicades. Són situacions molt desagradables”. I Marta Torrejón ha afegit: “És una situació una mica lamentable, que el 10 d’agost encara estiguem així”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)