Barça

Xavi: “Les inscripcions? Som optimistes, demà ens en sortirem”

Roda de premsa. Prèvia Barça-Rayo

Xavi Hernàndez ha comparegut en la prèvia del Barça-Rayo de demà al Camp Nou. Torna la lliga i el Barça comença una temporada marcada per la il·lusió que han generat els nous fitxatges, uns fitxatges que a aquestes hores de la tarda encara no estan inscrits de forma oficial en LaLiga. Xavi, però, és optimista en aquest sentit i diu que fins demà hi ha temps. Aquestes han estat les seves respostes més interessants:

Optimisme amb les inscripcions

“En aquests moments som molt optimistes. El club acaba d’anunciar avui la quarta palanca i crec que demà ens en sortirem. Tenim temps fins a dues hores abans del partit. El club està fent un esforç important. El president, en Mateu i en Jordi han fet una gran feina.”

La millor plantilla de la lliga?

“Tenim una gran plantilla però això s’ha de demostrar. Si dic que tenim la millor plantilla del món i demà no es guanya contra el Rayo, em menjaré les meves paraules. Nosaltres som uns grans candidats, però el favorit és el vigent campió.”

L’interès del Chelsea amb Aubameyang

“Jo compto amb ell. Els jugadors amb què no compto ja ho saben perquè els hi he fet saber. A mi Aubameyang m’agrada, estic encantat amb ell, però tot pot succeir fins el dia 31.”

El futur de Frenkie

“Per a mi també és un futbolista important. Fins el 31 d’agost continua el mercat obert i no sabem què passarà ni amb Frenkie, ni amb Auba, ni amb molts altres jugadors.”

El rol de Piqué

“Tots els jugadors parteixen de zero. Estem davant una temporada amb moltíssima exigència i tots els jugadors han de ser importants.”

Sobre Ansu Fati

“No sé si l’arribada de Lewandowski li restarà pressió o no a Ansu, però és un futbolista per marcar una època. Té gol. Sumarà moltíssim pel grup. Ha de ser important per a l’equip.”

Comprensiu amb la marxa de Nico

“Em va venir ell a parlar fa unes tres setmanes. Jo li vaig dir que tindria minuts, però em va tornar a venir fa quatre dies i em va explicar que ho veia difícil i que en el València tindria més protagonisme. Quan un jugador ve dues vegades amb aquest missatge, entenc que havia de sortir. És una cessió, espero que li vagi bé al València i torni més madur. Ha de ser un jugador important en el Barça en el futur.”

El cas Memphis

“El mercat no està tancat. Són situacions que hem de valorar. Fins el dia 31 hi ha temps com he dit abans.”

Xavi i la pressió de triomfar al Barça com a entrenador

“El que marcarà la meva trajectòria al Barça és guanyar o no guanyar. Espero transmetre tot el que tinc a dins per tal que els jugadors se sentin importants. Pressió? Sí, la mateixa que tenia al novembre. Sé al club on estic.”

El lideratge de Lewandowski

“Entén l’espai que deixa lliure el company, si ens pressionen alt sap descarregar pel jugador que ve de cara... ens dona moltes coses a part del gol. Amb el seu fitxatge fem un pas endavant clarament.”

Enamorat de Raphinha

“Raphinha s’assemblea a Neymar però té la capacitat de xutar des de llarga distància com feia Rivaldo. És una barreja entre aquests dos perfils de mitja punta i extrem.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)