Barça

“Pressió? La de sempre”

Xavi Hernández Entrenador del Barça

Xavi Hernández afronta aquesta temporada el gran repte d’intentar tornar el Barça al lloc que mereix. Serà el seu primer any sencer al capdavant del projecte i la directiva ha satisfet les seves peticions esportives. Dirigirà una gran plantilla i la lliga és el gran objectiu. Ell n’és conscient: “El que marcarà la meva trajectòria al Barça és guanyar o no guanyar. Espero transmetre tot el que tinc a dins per tal que els jugadors se sentin importants. Pressió? Sí, la mateixa que tenia al novembre. Sé en quin club estic.”

Xavi finalment podrà comptar amb jugadors com Lewandowski i Raphinha en el debut contra el Rayo. El de Terrassa està enamorat de tots dos i espera que siguin dos dels homes importants d’aquest nou Barça: “Lewandowski entén l’espai que deixa lliure el company, si ens pressionen alt sap descarregar per al jugador que ve de cara... ens dona moltes coses a part del gol. Amb el seu fitxatge fem un pas endavant clarament.” “Raphinha s’assembla a Neymar però té la capacitat de xutar des de llarga distància com feia Rivaldo. És una barreja entre aquests dos perfils de mitjapunta i extrem.” Comparació atrevida que demostra la fe que té Xavi en l’exjugador del Leeds.

Sobre l’interès de Tuchel per endur-se Aubameyang, Xavi es va limitar a dir que compta amb ell. “Els jugadors amb qui no compto ja ho saben perquè els ho he fet saber. A mi Aubameyang m’agrada, estic encantat amb ell, però tot pot succeir fins al dia 31”, hi afegia. Amb Memphis i De Jong no va ser tan contundent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)