Barça

Sumades al projecte

Barça. Lucy Bronze i Geyse Ferreira comencen a entrenar-se sota les ordres de Jonatan Giráldez. L’equip té quatre amistosos per disputar, entre ells el Gamper, per al qual ja no queden entrades

Ja hi són gairebé totes. Jonatan Giráldez va afegint jugadores disponibles als entrenaments per preparar la nova temporada, plena de reptes i amb l’objectiu de tornar a guanyar el màxim de títols possibles. Dues de les cares noves d’aquest curs, Lucy Bronze i Geyse Ferreira, van participar ahir en la seva primera sessió amb el Barça. La campiona d’Europa –amb Anglaterra– i la campiona d’Amèrica –amb el Brasil– poden començar a impregnar-se de l’ADN blaugrana. La lateral anglesa arriba en plena forma, amb la lesió al genoll de fa un any més que oblidada i amb tones d’experiència en el seu bagatge. La davantera brasilera afronta la temporada amb el repte de fer oblidar Jennifer Hermoso amb els seus gols i convertir-se en la punta de referència.

Amb la incorporació de Bronze i Geyse, només queda una internacional per tornar. Es tracta de Salma Paralluelo, que està disputant el mundial sub 20 amb la selecció espanyola a Costa Rica. La resta ja s’entrena sota les ordres de Jonatan Giráldez, si bé el tècnic té una llarga llista de lesionades: Alèxia, Aitana, Nuria Rábano, Cata, Jana, Bruna i Oshoala. Algunes tornaran aviat, d’altres en tenen per uns mesos.

L’equip blaugrana va treballar per cinquè dia a la Vall d’en Bas i va rebre la visita del directiu responsable de la secció, Xavier Puig. El Barça continuarà a terres gironines fins dilluns, dia 15. L’endemà, dimarts, disputarà el segon amistós de la pretemporada, contra el Bayern de Munic, a l’AMOS French Cup, a Tolosa. El dia 19 disputarà la final o el partit pel tercer i quart lloc contra el PSG o el Manchester United.

Un Gamper ple

Quan les blaugrana tornin a Catalunya, serà el torn del trofeu Joan Gamper. Per part de l’afició, hi ha ganes. Després que 4.515 persones s’acostessin al Johan Cruyff per veure el primer test contra l’AEM i firmessin la cinquena millor entrada de la història de l’estadi, ara s’han esgotat les entrades per a la presentació contra el Montpeller. Una mostra més del creixement del Barça, que cada cop arrossega més gent. El duel es disputarà el dimarts 23 d’agost a les vuit del vespre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)