Barça

Nico renova fins al 2026 i marxa cedit al València

El Barça ha anunciat un acord de renovació amb Nico González fins al 2026. El migcampista allarga la seva vinculació amb el club blaugrana que al mateix temps el cedeix al València fins el 30 de juny del 2023 (sense opció de compra per part del club che). El futbolista, amb molta competència a la medul·lar blaugrana veu complert el seu desig de marxar un any de l’entitat per acumular minuts i experiències a la màxima categoria amb la finalitat de tornar a vestir de blaugrana sent millor futbolista.

Nico va arribar al club el 2013 amb 11 anys procedent del Montañeros. El jugador ha passat per totes les categories del futbol formatiu confirmant una progressió que el va dur fins al primer equip blaugrana el curs 2021/22, de la mà de Ronald Koeman.

Durant el mercat d’hivern del 2022, el gallec va passar a tenir fitxa amb el primer equip ja amb Xavi Hernández com a tècnic culer.

Nico acumula un total de 37 partits, dos gols i dues assistències com a blaugrana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)