L’1x1 del Barça-Rayo

Per Clara Rodergas

TER STEGEN (90’)
SALVADOR
Va erigir-se en el gran heroi del Barça amb dues mans providencials per evitar que el Rayo s’emportés la victòria. Una a la primera part i l’altra al minut 95. En atac es va convertir en un jugador de camp més, iniciant moltes accions.
araujO (90’)
incòmode
Va actuar al lateral dret en una banda complicada on Álvaro García li va guanyar l’esquena algun cop. No se’l va veure del tot còmode, sobretot en atac, acorralat i enganxat a la banda. Va acabar de central.
christenseN (60’)
ateNT
Va ser titular després de perdre’s el Gamper per unes molèsties cervicals. En sortida de pilota va cometre alguna errada, però en defensa va ser providencial llançant-se a terra per evitar un remat en boca de gol de Camello amb 0-0.
ERIC GARCIA (90’)
entonat
No va patir en excés en defensa, mostrant-se correcte en les accions defensives i agressiu en els duels amb Falcão. En atac se’l va veure pulcre, intentant trencar línies a través de passades verticals.
JORDI ALBA (82’)
tÍMID
Amb dos extrems tan oberts i participatius com Dembélé i Raphinha, pràcticament no va protagonitzar excursions per la banda. Amb l’entrada d’Ansu ho va intentar una mica més, però no va estar precís en les centrades.
busquetS (90’)
Expulsat
Rebia la pilota envoltat de dos rivals i en moltes ocasions es veia obligat a jugar enrere, sense poder girar-se i atacar. Mantenint moltes pugnes amb els jugadors del Rayo, va cometre faltes i va acabar expulsat per doble groga.
gavI (60’)
apagat
Va tenir poca participació en atac, apareixent més en alguna transició ràpida que en la construcció de la jugada. Va perdre una pilota que gairebé acaba en gol del Rayo. Implicat i agressiu en defensa, com és habitual en ell.
pedrI (73’)
tocat
El canari va anar de més a menys. Va regalar accions de qualitat, però va anar perdent protagonisme a mesura que el Barça tenia més problemes en atac. Gairebé marca en un xut des de la frontal. Va marxar amb molèsties.
RaphinhA (60’)
voluntariós
Va ser l’atacant blaugrana que més ho va intentar en la primera part. El brasiler no s’ho pensa dues vegades a l’hora de mirar a porteria. En la segona meitat va aparèixer menys i va cedir el seu lloc a Ansu Fati.
lewandowski (90’)
perseguit
El polonès gairebé no va poder rebre pilotes dins l’àrea i havia d’anar a buscar-les a la zona de tres quarts per intentar generar espais. Va conèixer els centrals de la lliga, que van mantenir-lo a ratlla. Va tenir una ocasió clara.
dembélÉ (90’)
accelerat
Lluny del Dembélé de la pretemporada. Es va implicar un pèl massa en la pressió, passat de revolucions. Va arribar tard en dues accions i va veure targeta groga al cap d’un quart d’hora de joc. En atac no va estar fi. Va marxar tocant-se la cama.
sergi r. (30’)
estèril
Va entrar per ocupar el lateral dret i intentar generar més profunditat en banda. Pràcticament no es va incorporar.
DE JOng (30’)
actiu
El neerlandès es reivindica quan surt. Desbordant i trencant línies és dels millors i ho va intentar. Mossegant en la pressió.
ANSU (30’)
atacant
Sempre mira a porteria. Només d’entrar ja va posar a prova al porter rival. Va faltar encert final.
KESSIE (17’)
entregat
Una de les seves virtuts és l’arribada i en va tenir una. Va implicar-se en els minuts jugats.
AUBA (8’)
recurs
Amb el 0-0 calia fer entrar un atacant amb gol. Catena li va treure una rematada sota pals al 85’.