Barça

Xavi Hernández

Entrenador del Barça

“És una decepció, però només és el començament”

Xavi Hernández es va mostrar decebut al final de l’enfrontament, ja que el seu equip va tenir ocasions de sobres per aconseguir la victòria, però va xocar contra un Rayo que va saber jugar molt bé les seves cartes. “Ens ha costat generar més del que és habitual, però hem produït per marcar algun gol. És una decepció, però només és el començament. S’ha de continuar creient en aquest model, que és el correcte per aconseguir èxits”, va manifestar.

El tècnic egarenc també va valorar l’actuació del seu equip, que no va estar a l’altura de les necessitats del partit. “L’equip ha estat més tens del que és habitual, més nerviós. Les expectatives que s’han generat potser tampoc ens han ajudat i ens han passat factura, perquè era un partit per guanyar. Jo els he dit que la pressió ara és per a mi”, va assenyalar. Tanmateix, va afirmar: “El Rayo ha estat molt bé en l’aspecte defensiu i ha fet un treball tècnic molt bo. La llàstima és no haver aconseguit un gol. S’hi ha de continuar creient.” Finalment, també va subratllar que la clau va ser “no obrir la llauna” per culpa de la “falta d’efectivitat”. El Rayo també en va tenir la culpa per “les constants pèrdues de temps en cada pilota que sortia fora”.

ELS VESTIDORS

S’ha de continuar creient en aquest model, que és el correcte per aconseguir èxits. He dit als jugadors que la pressió és per a mi
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)