Barça

Xavi: “Hem de ser autocrítics perquè ha estat una decepció”

El tècnic del Barça, Xavi Hernández, ha comparegut en roda de premsa després de l’empat a 0 contra el Rayo en l’estrena en Lliga. Aquestes han estat les seves declaracions.

Valoració de l’empat

“Hem generat ocasions per guanyar el partit. No hem fet el millor partit i hem de ser autocrítics perquè ha estat una decepció. Avui estem decebuts i m’imagino que tots els culers també. Les expectatives que s’han generat potser també ens han pesat una mica. Aquestes expectatives fa que el jugador estigui més tens i més rígid a l’hora de la presa de decisions. Una pena perquè és un punt insuficient. Però hem de continuar creient amb això perquè només és l’inici”.

Ansietat de l’equip

“Ens ha faltat més tranquil·litat en la presa de decisions. Ens han pesat totes aquestes expectatives que s’estan generant, que són bones i les acceptem. L’empat d’avui no canvia res, l’objectiu d’aquest any és guanyar títols. Si no n’aconseguim serà una temporada decebedora per mi i pel club”.

Reforç al lateral dret?

“Ens hem de continuar reforçant, fins el 31 d’agost tenim temps. En tot cas, no hem de buscar excuses. No hem fet un bon partit. Hem estat amb la presa de decisions malament i, tot i que hem arribat a l’àrea, la pilota no ha volgut entrar i ells han defensat molt bé. Hem estat més espessos del compte. Era un partit per guanyar”.

De Jong

“És un jugador important. Avui ha entrat molt bé, com també ho va fer l’altre dia. No sé el que passarà en el mercat, però repeteixo que si està amb nosaltres serà un futbolista que ens donarà molt i més amb aquesta actitud i nivell amb què ha entrat”.

Ter Stegen

“Ha estat molt bé tant en la porteria com en la sortida de pilota. En la sortida de pilota l’any passat ja va estar molt bé i ell era conscient que en la porteria havíem de millorar. Avui ha tingut dues actuacions molt bones, decisives i la pena ha estat que no hem aconseguit ser més efectius a l’altra àrea”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)