Barça

Test exigent contra el Bayern

Barça. L’equip de Jonatan Giráldez s’estrena a l’AMOS French Cup contra un equip de Champions. Ho farà sense Laia Codina, amb molèsties al quàdriceps, però amb Bronze i Geyse

Examen per al renovat Barça. Les blaugrana, que fins ara només han jugat un amistós contra l’AEM, debuten a les semifinals de l’AMOS French Cup contra el Bayern de Munic (18 h, TV3/Barça TV). Un partit que té un al·licient especial: el debut de Lucy Bronze i Geyse Ferreira. Totes dues es van incorporar als entrenaments la setmana passada i formen part de la llista de convocades per al duel contra les alemanyes, igual que Fridolina Rolfö. En canvi, Laia Codina és una de les absències. La central té molèsties al quàdriceps de la cama dreta i queda pendent d’evolució. La de Campllong s’afegeix a les baixes per lesió d’Aitana, Alexia, Cata, Bruna, Jana i Oshoala. El tècnic, Jonatan Giráldez, només disposa de catorze futbolistes del primer equip, amb la qual cosa deu jugadores del filial han completat la convocatòria. Després del Barça-Bayern es jugarà l’altra semifinal entre el PSG i el Manchester United (21 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)