Barça

La cessió de Collado ja és un fet

Sortida. El sabadellenc repetirà la fórmula de l’any passat i marxarà cedit aquesta temporada, en aquest cas a l’Elx de Francisco, a la recerca dels minuts que no pot trobar al Barça. La cessió al club il·licità no inclou cap opció de compra

Només faltava l’oficialitat per part dels dos clubs i ahir es va produir. Álex Collado jugarà cedit a l’Elx aquesta temporada, fins al 30 de juny del 2023. El sabadellenc ja no es va entrenar divendres amb el Barça per poder tancar la seva sortida al club il·licità. La cessió no inclou opció de compra i el jugador tornarà al club blaugrana quan s’acabi el curs.

Collado buscarà minuts a l’Elx, tal com va fer la temporada passada quan va jugar des del mes de gener a Granada, on va disputar 17 partits i va marcar dos gols. Una cessió que va arribar després que no pogués ser inscrit en tancar-se el mercat d’estiu. Va ser una temporada atípica per al sabadellenc. Ara s’ha trobat amb una competència enorme al Barça després de l’arribada dels nous fitxatges. De fet, durant la pretemporada només va jugar 67 minuts repartits en tres partits –Olot, Inter de Miami i Juventus–. Que Xavi li donés oportunitats era molt complicat i Collado provarà sort en un altre club de la primera divisió, com Nico González.

El sabadellenc, de 23 anys, es va unir al club blaugrana durant l’estiu de 2010 i el curs 2018/19 va formar part del Barça B. Collado va debutar amb el primer equip a Balaídos, estadi del Celta, en la jornada 36a de la Lliga 2018/19, sota les ordres d’Ernesto Valverde.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)