Barça

El Bayern desmunta el Barça al contraatac

Pretemporada. Les jugadores de Jonatan Giráldez van ser eliminades en semifinals del torneig AMOS French Cup pel Bayern de Munic per 1 a 2

Barça 1 Bayern Munic 2

BARÇA:Gemma (Paños, 46’), Marta (Lucy Bronze, 46’), María León, Paredes, Judit Pujols (Crnogorcevic, 46’), Patri, Engen (Maria Pérez, 65’), Pina (Vicky López, 85’), Graham (Geyse, 65’), Mariona i Ariana Arias (Rolfö, 46’).BAYERN:Grohs, Gwinn (Rall, 65’), Kumagai (Glas, 46’), Tainara (Bragstad, 70’), Viggósdóttir, Simon, Zadrazil (Lohmann, 46’), Stanway, Bühl (Magull, 46’), Dallmann (Laurent, 65’) i Schüller (Gamnjanovic, 46’).GOLS:0-1 (39’) Gwinn. 1-1 (59’) Hansen. 1-2 (84’) Laurent.ÀRBITRE:Charlène Laur.T.G.:Viggósdóttir (89’)T.V.:cap.PÚBLIC:Uns 500 espectadors aproximadament a l’estadi Ernest-Wallon.

El Barça no va poder superar el test de nivell d’ahir a la tarda contra el Bayern de Munic en les semifinals de l’AMOS French Cup. Les actuals subcampiones de la Bundesliga van derrotar les blaugrana amb dos contraatacs mortals, tot i que les de Jonatan Giráldez van tenir infinitat d’ocasions per resoldre el partit al seu favor, però la falta d’encert va acabar passant factura.

L’autora de l’únic gol culer, Graham Hansen, ho explicava així: “Volíem guanyar i hem tingut moltes oportunitats que no hem aprofitat, cosa que em fa molta pena, tot i que sigui pretemporada.” La noruega va destacar el bon joc de l’equip, sobretot en la segona part, però va ser contundent valorant la imatge mostrada, assegurant: “Estem treballant i necessitem millorar, perquè això no és suficient per guanyar la lliga de campions.”

Giráldez tenia baixes significatives, com la de l’acabada de tornar a les files blaugrana Laia Codina i les dels nous fitxatges Nuria Rábano i Salma Paralluelo per afrontar el duel contra les alemanyes, vigents campiones d’aquest campionat estiuenc que reuneix quatre dels millors equips d’Europa, i que enguany celebra la cinquena edició, la primera, però, en què el Barça hi participa.

La primera part va estar dominada pel Barça, que no va parar de pressionar i va tenir l’oportunitat més clara en el minut 30, amb un xut a mitja alçada de Pina, que Viggósdóttir va aconseguir desviar sobre la mateixa línia de gol. El Bayern, mentrestant, esperava tancat enrere, i gràcies a un contraatac Gwinn va marcar a plaer a porteria buida, amb una passada de Schüller.

En la segona meitat, els canvis de Giráldez van fer efecte, i Hansen va igualar el marcador després de foradar la porteria alemanya amb un golàs per l’escaire des de fora de l’àrea. Però quan més adormides semblaven estar les bavareses, un altre contraatac va permetre que tornessin a situar-se a davant, gràcies a una jugada de Laurent que Paños no va encertar a refusar, i va deixar sola la francesa.

Debuts

Els primers minuts de Lucy Bronze amb la samarreta del FC Barcelona van ser positius; se la va veure atenta pujant per la banda dreta. La brasilera Geyse també va deixar bones sensacions en mostrar-se participativa en el joc d’atac, i va tenir una gran ocasió de gol. La migcampista Vicky López només va poder disputar els últims instants del matx, sense gaire incidència.

Entrada fluixa a l’estadi Ernest-Wallon de Tolosa de Llenguadoc per veure en acció futbol femení de primer nivell; això sí, molts espectadors duien la samarreta blaugrana. El Barça disputarà el tercer lloc del trofeu divendres a les sis de la tarda al PSG, que va caure per la mínima. La final, entre el Bayern i el Manchester United, serà a les nou del vespre.

ELS VESTIDORS

Volíem guanyar i hem tingut moltes oportunitats que no hem aprofitat, cosa que em fa molta pena, tot i que sigui pretemporada

FINALITZACIONS

Necessitem millorar, perquè això no és suficient per guanyar la lliga de campions
GRAHAM HANSEN
JUGADORA FC BARCELONA

FITXATGES

El Barça va tenir moltes ocasions, però la falta d’encert li va passar factura
Lucy Bronze i Geyse Ferreira van deixar bones sensacions en el seu debut
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)