Barça

Alexia, candidata a millor jugadora europea de l’any

Barça. La futbolista del Barça és la vigent campiona del guardó i està entre les tres finalistes per guanyar-lo, junt amb Beth Mead, de l’Arsenal, i Lena Oberdorf, del Wolfsburg

Alexia Putellas està entre les tres candidates a Millor Jugadora Europea de l’Any. Així ho ha anunciat la UEFA, que també ha fet oficials les altres dues candidates: Beth Mead, de l’Arsenal, i Lena Oberdorf, del Wolfsburg. La capitana del Barça és la posseïdora d’aquest guardó en l’última edició, la del 2021. La guanyadora es coneixerà el 25 d’agost a Istanbul, en la mateixa gal·la on es realitzarà el sorteig de la fase de grups de la Lliga de Campions masculina.

Aquest top-3 ja demostra que Alexia va quallar, novament, una temporada estel·lar. Va ser campiona de Lliga, de Copa de la Reina i de la Supercopa d’Espanya, a més de finalista de la Champions League, competició de la qual també va ser la màxima golejadora amb 11 gols en 10 partits disputats. El balanç total d’Alexia amb el Barça aquesta última temporada va ser de 34 dianes en 42 partits.

La jugadora va patir una greu lesió al genoll el passat 5 de juliol, mentre es preparava amb la selecció espanyola per competir a l’Europeu. Alexia va patir una ruptura del lligament encreuat anterior del genoll esquerre. Des de llavors, es troba en procés de recuperació després de ser operada el 12 de juliols de forma satisfactòria, segons van informar el Barça i la mateixa futbolista.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)