Barça

Més de 51.000 entrades venudes pel Barça-City contra la ELA

Amistós. Barça i Manchester City s’enfrontaran en un partit solidari impulsat per l’ex-tècnic i porter Juan Carlos Unzué

El dimecres 24 d’agost Barça i Manchester City disputaran un partit solidari a favor de la lluita de Juan Carlos Unzué contra la ELA. L’extècnic i porter blaugrana va ser diagnosticat fa més de dos anys que patia la malaltia, i des de llavors, no ha deixat de lluitar per la causa.

El passat mes de juny es van posar les entrades a la venda i fins a dia d’avui el club ha anunciat que ja s’ha n’han venut més de 51.000. “Un gran partit per una gran causa”, és l’eslògan que han utilitzat des del club blaugrana. I és que a part d’enfrontar-se dos grans gegants, tots els beneficis aniran destinats la Fundació Luzón. Fundació creada per Francisco Luzón, quan va ser diagnosticat amb ELA, i ara és la seva viuda qui s’encarrega de dirigir la fundació, visibilitzar la malaltia, i recaptar fons per millorar les condicions de vida dels malalts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)