Barça

Pereira fa les Amèriques

Mèxic. Andrea Pereira canvia el Barça pel Club América, després de tancar fa una setmana la seva etapa de quatre anys com a blaugrana, i diumenge podria debutar ja contra el Puebla

Una setmana després de desvincular-se del Barça, Andrea Pereira ja ha trobat nova destinació. La catalana ha signat pel Club América de Mèxic i jugarà aquesta temporada el campionat Apertura. Als 28 anys, Pereira inicia així una nova etapa en la seva trajectòria professional després de quatre temporades al Barça. Amb el conjunt blaugrana va jugar un total de 132 partits i va aixecar nou títols (1 Champions, 3 lligues, 3 copes de la Reina, 2 supercopes d’Espanya i 1 copa Catalunya). La barcelonina ho ha guanyat pràcticament tot amb l’equip de la seva ciutat i ara aposta per una nova experiència. Anteriorment, havia jugat a l’Atlético de Madrid i a l’Espanyol.

Pereira ja és a Mèxic i ha estat presentada. La central catalana, de fet, podria debutar ja aquest mateix diumenge amb el seu nou equip. L’América s’enfrontarà al Puebla a l’estadi Cuauhtémoc en la vuitena jornada de l’Apertura 2022. En set jornades, el nou equip d’Andrea Pereirea ha sumat 14 punts –dues victòries, dos empats i una derrota–, i és a set del líder, el Guadalajara, que ha guanyat tots els partits disputats fins ara.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)