Barça

Irene Paredes, cinquena capitana

La central basca ha estat escollida per la plantilla per ser la darrera peça que completa l’elenc de capitanes del Barça per a aquesta temporada

Irene Paredes serà la cinquena capitana del Barça aquesta pròxima temporada 2022/2023. La defensa basca ha estat l’opció escollida a partir d’una votació realitzada entre tota la plantilla. D’aquesta manera, Paredes completa l’elenc de capitanes de l’equip per a aquesta campanya. Alexia Putellas es mantindrà com a primera, seguida de Marta Torrejón, Sandra Paños, Patri Guijarro i, ara, Irene Paredes.

Paredes va arribar fa tan sols un any al club, però ja s’ha convertit en una peça important al terreny de joc, i també al vestidor. És una líder natural, que el grup l’esculli per davant de moltes altres opcions quan tan sols ha jugat una campanya amb la samarreta del Barça és una prova clara d’aquesta condició.

24 partits i 20 com a titular en la seva primera temporada com a culer. Només uns mesos complicats de lesions i molèsties li van impedir tenir una continuïtat absoluta, tot i que va ser indiscutible per Jonatan Giráldez en els moments importants i sempre que va estar disponible. De fet, tan sols es va perdre tres duels per decisió tècnica al llarg de la temporada.

Experiència en la capitania

Als seus 31 anys, Paredes està més que acostumada a dur el braçalet. Era la capitana del Paris Saint-Germain fins que va deixar el club per aterrar a Barcelona. I, a més, és també l’actual capitana de la selecció espanyola de Jorge Vilda, on sí que ha compartit vestuari des de fa anys amb moltes de les seves actuals companyes al Barça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)