Barça

Riqui Puig: “Aquí em transmeten afecte i confiança”

El de Matadepera podria debutar aquest divendres amb els Galaxy, on ha estat presentat com una estrella i ha deixat clar que se sent “com a casa”

Riqui Puig ja està llest per debutar amb el seu nou equip, Los Angeles Galaxy. Podria fer-ho demà mateix. Els Galaxy tenen un partit important en la lluita per entrar al play-off, s’enfronten al Seattle Sounders, rival directe. Riqui ja té tots els papers en regla i permís per jugar. El de Matadepera ha estat presentat a Los Angeles, i com una autèntica estrella. “És un dels talents més grans que ha fitxat l’MLS, un dels millors fitxatges de la història”, així l’ha definit el seu nou tècnic, Greg Vanney.

Un tècnic que va ser clau en la decisió de Riqui. El migcampista ha explicat que va parlar amb ell i amb el club abans de triar, i ha deixat anar un comentari que es podria interpretar com un missatge al Barça: “aquí em van transmetre el que necessitava, afecte i confiança. I m’ho estan transmetent. Vaig tardar dos dies a decidir, i ja sóc aquí, assumint un nou repte”.

Aquest “aquí” deixa oberta l’opció que el jugador no sentís “l’afecte i la confiança” a Barcelona. De fet, en una entrevista posterior a un mitjà local, Puig ha explicat que no li va agradar com el va tractar el club en aquesta darrera etapa, deixant-lo fora de l’equip. Per exemple, quan el grup estava de gira als Estats Units i ell a Barcelona. Tot i això, també ha remarcat que està “molt agraït” al Barça.

Sobre la seva adaptació, Riqui ha volgut donar les gràcies als companys i el cos tècnic: “ha estat un inici difícil perquè els papers s’han endarrerit una mica, però ja estic preparat. Estic amb moltes ganes i em sento com a casa”. L’ex del Barça ha assegurat que “no s’imaginava que la cosa fos així. És un club molt gran i amb molts aficionats. L’arribada a l’aeroport va ser impressionant i les instal·lacions són espectaculars”.

Riqui també s’ha mostrat sorprès amb el nivell futbolístic: “m’ha impressionat, hi ha molt nivell, molta competència, sempre és bo”. Pel que fa als objectius i la posició de l’equip lluitant per entrar a play-off, Riqui ha explicat que “queden deu finals, crec que podem guanyar la lliga”. Una lliga que el de Matadepera considera que “pot arribar a ser de les millors del món, ho té tot per triomfar”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)