Barça

Alèxia: “Volem jugar la tercera final de la Champions seguida i guanyar-la sí o sí”

Trofeu Joan Gamper

La festa del Gamper ja ha començat. A partir de les vuit del vespre el Barça i el Montpellier s’enfrontaran damunt la gespa del Johan Cruyff. Abans, ha estat el torn dels habituals parlaments.

Alèxia Putellas es perdrà tota la temporada per una greu lesió de genoll però com fa fer en l’edició del Gamper de l’any passat contra la Juve, la capitana ha assumit galons i s’ha dirigit als culers amb un missatge ambiciós: vol la Champions que es va escapar la temporada passada. “Volem que aquest any el Johan torni a ser un fortí. L’any passat vam aconseguir tres títols i ara volem tornar a aixecar aquests títols i volem jugar la tercera final de la Champions seguida i aquest any sí guanyar-la”. “Estem molt contentes per estar aquí amb vosaltres una altra vegada. Vull donar la benvinguda als nous fitxatges. Això és casa vostra. Benvingudes al millor club del món.”

També ha parlat Jonatan Giráldez. El míster també ha promès títols: “Gràcies per tot el suport de la temporada passada. Vam viure moments únics en aquest camp, amb tot de victòries, i també el partit rècord amb Camp Nou amb 91.000 persones. Ara tot això és passat. L’objectiu de la nova temporada l’aconseguirem amb el vostre suport. El nostre repte és donar-vos moltes alegries i agrair-vos el vostre suport en forma de títols. Confieu en aquest equip, en aquestes jugadores i en aquest staff.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)