Barça

Oficial: Keira Walsh, blaugrana fins al 2025

Barça. L’anglesa s’incorpora al projecte de Jonatan Giráldez

Més talent per a Jonatan Giráldez. El Barça acaba d’oficialitzar el fitxatge de Keira Walsh. Acord total entre el club blaugrana i el Manchester City. La migcampista anglesa firma per a les properes tres temporades, fins al 30 de juny del 2025.

Als seus 25 anys, Walsh és considerada una de les migcampistes més destacades del món en la creació del joc. El seu debut amb el City va ser el 2014, quan tenia només 17 anys, i des de llavors ha estat una futbolista clau en la medul·lar tant en l’equip com en la selecció anglesa. Walsh va ser escollida com la millor jugadora de la final de l’última Eurocopa guanyada per Anglaterra contra Alemanya.

Al marge de l’Europeu guanyat aquest estiu, Walsh també ha conquerit 4 lligues i 3 copes a nivell de clubs. A la temporada 2020/21 va enfrontar-se al Barça en els quarts de final de la Champions, en una eliminatòria en què el Barça va acabar guanyant per 4-2.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)