Barça

Eric Garcia: “Contra el Bayern serà un partit marcat pels detalls”

El central del FC Barcelona, Eric Garcia, creu que el proper partit de Champions contra el Bayern de Munic “serà complicat, però igualat perquè els dos conjunts voldrem tenir la pilota i pressionar alt” i considera que el resultat estarà “marcat pels detalls”.

“Tenen una plantilla molt completa, igual que nosaltres, i hem de sortir com hem fet fins ara, amb la nostra personalitat i amb la nostra idea de joc”, ha declarat el jugador davant els micròfons de RAC 1 l’endemà del debut de l’equip a la competició europea, on els blaugrana es van imposar al Viktoria Plzen per 5 a 1.

Per disputar la segona jornada de la fase de grups, el Barça viatjarà fins a l’Allianz Arena, casa de Robert Lewandowski fins fa només mes i mig. Eric ha confessat que li ha “sorprès” el lideratge del polonès dins del camp “ja que parla molt i ens explica què farà abans que passi perquè estiguem atents”.

El de Martorell ha recordat que a l’inici de la pretemporada, l’ex del Bayern “no va fer gol en un parell o tres de partits i semblava que ja no valia per a res, però ara ningú se’n recorda d’allò” i és que “jugadors d’aquest nivell tan alt es poden adaptar a tot arreu”.

Només cal veure el hat-trick que el davanter va aconseguir ahir mateix contra el conjunt txec: “té molta facilitat per fer gols, és un jugador diferent. Podria comparar-se amb Luis Suárez per l’efectivitat ja que quan estava al Barça, pilota que tocava, pilota que anava dins”.

Això sí, Garcia no s’ha mullat a l’hora d’escollir qui és millor jugador, si Lewandowski o Haaland ja que pensa que són “diferents”. “Haaland és un davanter més d’anar a l’espai. Dins l’àrea sí que són semblants perquè tot el que toquen va dins, però Robert per a nosaltres sí que és un jugador molt important perquè ajuda molt en el joc, baixa a combinar i a més, s’entén molt bé amb Pedri”.

El central també ha fet broma de la reacció que va tenir quan va marcar el gol contra el Sevilla, que va suposar la seva primera diana com a professional: “Al principi pensava que Kounde estava en fora de joc i vaig pensar que l’àrbitre anul·laria el gol, però quan vaig veure que el donava com a vàlid, em vaig sorprendre”. “No sabia com reaccionar. Els companys se’n reien de mi”, ha recordat Eric Garcia durant l’entrevista a l’emissora radiofònica.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)