Triomf plàcid i lideratge provisional

làcida tarda del Barça aquesta tarda al Camp Nou. El conjunt orientat per Xavi Hernández ha golejat (3-0) sense problemes un Elx que acabarà la jornada cuer i que està en caiguda lliure.

L’equip entrenat per Francisco, que només suma un punt en tota la lliga, no ha estat rival avui per un Barça molt superior en un partit, a més, que s’ha decantat aviat, al minut 13, quan els visitants s’han quedat amb deu homes. En una acció que Lewandowski quedava sol davant del porter, Gonzalo Verdú li ha fet falta, tallant una ocasió manifesta de gol, i ha estat expulsat amb una vermella directa indiscutible. Contra deu, no ha hagut ni d’accelerar el Barça, que n’ha tingut prou amb circular la pilota pacientment, per obrir la llauna. Lewandowski (34’) a passada de Balde, ha fet el primer; i Memphis (41’), amb una gran maniobra, després d’una altra passada de Balde, ha obert escletxa abans del descans.

I just començar la segona part (48’) de nou Lewandowski, caçant un esfèrica sense propietari dins l’àrea, ha sentenciat amb el tercer.