Barça

Xavi: “Hem fet un inici de temporada notable”

Xavi marxa a l’aturada amb una nova victòria al sarró i s’ha mostrat satisfet amb el rendiment del seu equip després del duel contra l’Elx. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades.

Actitud de la plantilla

“Estem gestionant bé la plantilla perquè estigui endollada. És un dels punts positius d’avui. Jugui qui jugui es nota poc. Tothom està endollat, la gent està rendint i em quedo amb això”.

L’aturada

“No se’m farà llarga. Em servirà per descansar i desconnectar. Ens ve un calendari molt fort després. Des de l’1 d’octubre fins al 9 de novembre tenim partit cada tres dies. Serà intens i difícil. De moment hem fet un inici de temporada notable. La pena va ser el partit del Rayo i, sobretot, Munic. Però en general tenim bones sensacions”.

Fam de guanyar dels jugadors

“Hem millorat en això. Hi ha molta gana. Hi ha jugadors que, per sort o per desgràcia, no han guanyat coses en la seva curta carrera i per això tenen gana. Però també la tenen Busquets, Piqué, Jordi, Frenkie, Ter Stegen o Lewandowski, i això és un exemple també. Guanyar ha de ser una droga, en el bon sentit de la paraula. L’esport és voler guanyar cada partit i tenir fam és molt positiu”.

Pedri

“Per mi és un futbolista superlatiu. Entén el joc, és capaç de marcar diferències amb passades i gols i difícilment perd la pilota. Fa moltes coses bé i ha de ser decisiu. Amb les condicions que té és equiparable als millors futbolistes que han passat per aquí en el mig del camp, i només té 19 anys. És transcendental per a nosaltres i és una garantia tenir-lo. L’hem de cuidar”.

Lewandowski

“M’ha sorprès la seva faceta humana. És molt humil, treballador i professional. Del seu futbol no en teníem cap dubte, per això el vam fitxar. Ens va de luxe tenir-lo a l’equip”.

Ansu

“Si està trist? No, el veig bé. Ja vaig parlar amb ell. El veig content. Participarà. Avui ha entrat molt bé i ha generat ocasions. Serà molt important. Tenim un pla amb ell: el dosificarem i entrarà a poc a poc, però serà molt important. No en tinc cap dubte”.

Dembélé

“Està jugant a un nivell alt. Avui ha demostrat compromís perquè ha estat pare i ha dormit poc, però m’ha dit que volia jugar. Està implicat i per això rendeix. És un professional. Estic molt satisfet de tenir-lo i és una garantia. Quan rep sé que poden passar moltes coses”.

Bona assistència de públic

“Hi ha il·lusió i unes expectatives generades. Es nota en l’estadi o al carrer. Quan la gent em para i em dona ànims ho notes. S’ha de mantenir aquesta il·lusió i continuar treballant amb humilitat. Que hagin vingut 85.000 espectadors vol dir que el barcelonisme està endollat, present i més viu que mai. Estic content. Crec que avui han gaudit. La gent veu que treballem i ho donem tot, això és el més important”.

No encaixar

“És important per a nosaltres. Avui, amb l’expulsió, ha estat més senzill, però estem bé en defensa. Estem concentrats i atents. Tothom treballa i pressiona. És clau per a nosaltres”.

El lateral esquerre

“Depèn del partit decidim per un o per un altre. Tenim tres jugadors i és una sort perquè podem triar, si bé és difícil per a mi. Avui amb Balde hem encertat perquè ha fet un gran partit de tot. D’ell em sorprèn la seva personalitat. Està jugant molt bé i amb confiança”.

El derbi i ser líders

“Intentaré mirar-lo. Nosaltres hem fet la feina a casa i marxem de vacances amb la sensació d’estar en el bon camí. N’estarem pendents, és clar. Seria bo tenir el lideratge, però no seria transcendent. De moment avui dormim líders i ja és un punt positiu veure’ns a dalt”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)