Barça

Moment Memphis

Duel. L’atacant, que s’enfronta avui a Lewandowski, s’ha reivindicat darrerament amb dos titularitats i un gol

No està sent un inici de curs gens fàcil per a Memphis Depay. El neerlandès ha passat de ser la referència en atac del conjunt blaugrana la temporada passada, a ser un clar candidat a la suplència. De fet, el davanter és el cinquè jugador de la plantilla que menys minuts ha disputat fina ara, amb un total de 131. Aquest poc protagonisme que està tenint es deu a la gran competència que té enguany. Amb Lewandowski, Dembélé i Raphinha per davant d’ell, li és molt complicat aspirar a tenir minuts. Tot i això, Xavi ha demostrat que el neerlandès està per sobre d’Ansu Fati i Ferran Torres, i que a hores d’ara és el principal recanvi d’aquesta potent davantera. En els dos últims partits de lliga, contra el Cadis i l’Elx, Memphis va formar part de l’onze inicial, entrant per Lewandowski i Raphinha, respectivament. Dos partits que li van permetre reivindicar-se i demostrar la seva capacitat golejadora, especialment contra l’Elx, quan va marcar el seu primer gol oficial d’aquesta temporada. A més, va fer una gran actuació, participant activament del joc blaugrana i sent molt incisiu en atac. Aquest bon paper en els minuts que li ha brindat Xavi, el pot ajudar a revertir la situació i tornar a fer-se un lloc en l’onze inicial.

On sí que és una peça clau és en la selecció dels Països Baixos, que dirigeix Louis van Gaal. “Estava desitjant que arribés l’aturada de seleccions. Et podràs imaginar el perquè. He jugat menys del que és habitual i no hi estic acostumat. Aquí sé que jugaré i estic molt motivat”, va comentar l’holandès en declaracions a l’ESPN. L’internacional també va lamentar els pocs minuts que té: “He començat dos cops de titular, però n’ ha prou. Vaig ser substituït en el minut 60, però jo en volia més.” Per acabar, va explicar per què va decidir quedar-se al Barça. “Altres clubs van trucar a la porta, però vaig decidir quedar-me i lluitar per la meva oportunitat. La temporada passada vaig ser el màxim golejador amb Aubameyang. M’encanta la competència i no en fujo”, va explicar.

Avui (20.45 h), amb Frenkie de Jong a l’equip, s’enfrontarà a la Polònia de Lewandowski. Tindrà una altra oportunitat per demostrar el seu potencial.

Christensen torna a l’acció

El central blaugrana Andreas Christensen jugarà aquest vespre (20.45 h) amb Dinamarca la cinquena jornada de la UEFA Nations League. S’enfrontarà a Croàcia a Zagreb. De moment, els danesos són els líders del seu grup amb 9 punts, dos més que els croats. Els danesos arriben a aquest duel amb confiança després de tres victòries i només una derrota per la mínima, precisament contra Croàcia. El pròxim partit de Dinamarca serà diumenge, dia 25, contra la França de Koundé i Dembélé.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)