Barça

El Fundació Barça Genuine celebrarà la Setmana Europea de l’Esport amb el Nàstic

L’equip blaugrana s’enfrontarà al Nàstic Genuine aquest diumenge 25 de setembre (12h) a la Ciutat Esportiva Joan Gamper

Enguany, la Setmana Europea de l’Esport, una iniciativa del Parlament Europeu que es duu a terme des del 2015 amb l’objectiu de promoure l’activitat física a tot el continent, se celebra simultàniament a tot Europa entre el 23 i el 30 de setembre, amb una àmplia gamma d’activitats i actes. Catalunya hi participa des de la primera edició promovent la campanya #BeActive. En aquest marc, se situa el partit que aquest diumenge 25 de setembre disputaran el Fundació Barça Genuine i el Nàstic Genuine a les 12 del migdia a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Aquest serà el segon partit de la pretemporada pel conjunt blaugrana, després del duel que els va enfrontar a l’equip anglès Hamble Club FC Pan-Disability. En aquesta trobada amb el Nàstic, es jugaran dos partits simultàniament, per tal que tots els jugadors i jugadores disposin de minuts de joc. Aquest curs hi haurà noves incorporacions a la plantilla del Fundació Barça Genuine, un equip format per homes i dones amb discapacitat intel·lectual. Enguany, comptarà amb 30 futbolistes, sis més que el curs passat, i hi haurà més presència femenina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)