Barça

El Barça confirma les lesions de Koundé i Araujo

El Barça ha emès un breu comunicat mèdic a través de les xarxes socials en el qual confirma les lesions patides pel francès Jules Koundé i l’uruguaià Ronald Araujo, dos dels seus futbolistes internacionals. Kounde pateix una lesió al bíceps femoral de la cuixa esquerra i, tot i que el club no ho especifica el temps de baixa, el defensa estarà allunyat del terreny de joc, com a mínim, un mes.

Pel que fa a Araujo, el també defensa té una avulsió del tendó de l’adductor llarg de la cuixa dreta, menys greu que la lesió del seu company francès però que el privarà de poder participar en els propers partits.

Amb aquestes dues baixes, Xavi Hernández es queda sense dos dels centrals que han estat repartint-se minuts en la posició de lateral dret, una demarcació que queda ara mateix en possessió únicament d’Hèctor Bellerín, i és que, l’altre jugador que hi pot jugar, Sergi Roberto, també està lesionat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)