Amb pas ferm

Barça. Les blaugrana, que van anar de menys a més, golegen el Vila-real i sumen la segona victòria amb dues jornades disputades

Vila-real 1 Barça 4

VILA-REAL:Elena de Toro, C. Cubedo, Giménez, Cienfuegos (Maria Llompart, 55’), Belén (Fatou, 46’), Sheila (Estefanía Lima, 64’), Nerea, Soldevila, Ainoa (Nerea Sánchez, 79’), Rocío (Claudia Iglesias, 79’), Lara Mata.BARÇA:Paños, Paredes (Laia Codina, 81’), María León, Marta, Mariona, Graham, Patri, Rolfö (Nuria Rábano, 73’), Geyse (A. Crnogorcevic, 81’), Oshoala (Claudia Pina, 66’), Engen (Keira Walsh, 66’).GOLS:0-1 (27’) Mapi León, 0-2 (48’) Oshoala, 1-2 (57’) R. García, 1-3 (75’) C. Pina, 1-4 (85’) Lara Mata (P.P).ÀRBITRE:Martínez Martínez.T.G.:Sheila, Hansen.

El Barça continua amb pas ferm cap a la defensa del títol. Ahir va aconseguir la segona victòria de la temporada després de superar el Vila-real amb una golejada gràcies als gols de Mapi León, Oshoala, Claudia Pina i un altre en pròpia porta de Lara Mata. El gol decisiu, però, va ser el que va obrir la llauna, el de Mapi León, en el minut 27. Aquesta diana va significar un abans i un després en el matx. En els primers vint minuts, al conjunt dirigit per Jonatan Giráldez li va costar trobar-se còmode sobre el terreny de joc i generar ocasions de perill. Però el golàs de falta directa de Mapi ho va canviar tot. A partir d’aleshores, les blaugrana van mostrar la seva millor versió per guanyar, com ja ens hi tenen acostumats, amb una nova golejada.

En els primers compassos del duel, cap dels dos equips va aconseguir tenir el domini del partit. Tot i això, ràpidament el conjunt català va controlar la possessió de la pilota, però es va trobar amb una pressió alta del Vila-real que li va impedir sortir amb l’esfèrica controlada des del darrere. La primera arribada amb perill no va aparèixer fins al minut 13, amb una centrada de Hansen que va estar a punt de sorprendre la portera local De Toro. L’equip groguet, sense complexos i atrevit en atac, va avisar en el 23’ amb un gol de Rocío que es va anul·lar per fora de joc. En la jugada següent va arribar el primer gol blaugrana. Mapi León, de falta directa, va engaltar un xut potent i col·locat per avançar les visitants en el marcador. Tot i les nombroses ocasions que el Barça va generar a partir d’aquesta diana, es va marxar al descans amb aquest avantatge mínim. A la represa, Oshoala va aprofitar una gran passada vertical de Mariona per fer el segon de vaselina des de fora de l’àrea. Rocío, per la seva banda, va escurçar distàncies (57’) aprofitant una pèrdua de pilota de Patri Guijarro en zona perillosa. El Barça, molt superior i bolcat a l’atac, va sentenciar el matx amb els gols de Pina (75’) i Mata (85’).