Barça

Dembélé, amb el cap en el clàssic

Nations League. Ousmane no força la màquina i, com estava previst, no juga cap minut contra Dinamarca

Ousmane Dembélé, tal com estava previst, no va jugar ni un sol minut ahir en la derrota de França contra Dinamarca (2-0), en la lliga de les nacions. Didier Deschamps ja n’havia advertit en la prèvia i va complir amb la seva paraula. Les molèsties al bessó que el jugador arrossegava des del partit contra Àustria van convidar a no forçar la màquina, tot i que la selecció francesa s’hi jugava evitar el descens de categoria. Finalment, la victòria de Croàcia contra Àustria salva de retruc els bleus. Salvada França i salvat Xavi, perquè, després de perdre Araujo, Kounde, Memphis i De Jong per lesió durant aquesta aturada de la lliga, ara corria el risc d’afegir-hi un Dembélé que fins ara ha estat un fix en els plans del de Terrassa. Només ha estat suplent contra el Cadis, el dia que Xavi va fer rotacions per donar descans als titulars amb vista al compromís contra el Bayern.

Dembélé feia un any que no era citat per Deschamps i haurà tancat l’aturada per seleccions havent jugat només 12 minuts. Xavi ho dona per bo, tot i les molèsties al bessó, perquè ha evitat ampliar la nòmina de pacients a la infermeria.

Dembélé ja es va entrenar al marge dels companys de selecció dissabte. Ell va ser el primer a posar la tireta abans de la ferida. Conscient del seu extens historial amb les lesions, ell i Deschamps van preferir prevenir. Dembélé vol ser en el mundial i sap que la seva presència no depèn d’haver jugat més o menys durant aquesta aturada del mes de setembre, sinó que el seu bitllet per ser a Qatar està condicionat al seu rendiment amb el Barça aquest proper mes i mig. El Dembélé d’aquests primers vuit partits amb el Barça té una plaça garantida en el mundial. Una lesió important ho hauria dinamitat tot i ahir va tocar frenar.

Dembélé és conscient que el Barça es juga coses importants en les properes setmanes i ell té el cap posat en el doble compromís contra l’Inter de Milà i el clàssic contra el Real Madrid del dia 16 d’octubre. Se sent un home important en aquest Barça i no es vol perdre aquestes tres cites.

Lewandowski, decisiu

Els que sí que van completar els 90 minuts en la jornada d’ahir van ser Christensen i Lewandowski. En el cas del davanter polonès, seva va ser l’assistència en el gol de Swiderski, que va donar la victòria a Polònia contra Gal·les (0-1). Polònia se salva i continuarà en el grup A, mentre que Gal·les baixa.

Grup A
Àustria-Croàcia 1-3
Dinamarca-França 2-0
Països Baixos-Bèlgica 1-0
Gal·les-Polònia 0-1
Grup C
Eslovàquia-Bielorússia 1-1
Azerbaidjan-Kazakhstan 3-0
Illes Fèroe-Turquia 2-1
Luxemburg-Lituània 1-0
Grup D
Andorra-Letònia 1-1
Moldàvia-Liechtenstein 2-0
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)