Barça

Bellerín, l’únic lateral dret pur, també cau lesionat al soli esquerre

El Barça està de pega i concretament els seus defenses cauen com mosques. Després que el virus FIFA hagi deixat Xavi Hernández sense Ronald Araujo i Jules Kounde, els dos centrals que s’han repartit la majoria dels minuts al lateral dret, ara és Hèctor Bellerín qui ha caigut lesionat durant l’entrenament. El futbolista format a les categories inferiors blaugrana ha notat molèsties al soli de la cama esquerra que l’han obligat a parar. El barceloní serà sotmès a proves mèdiques que aclareixin l’abast de la lesió però tot fa pensar que s’unirà a la llista de baixes, com a mínim, de cara al proper duel de lliga de dissabte al camp del Mallorca (a les 21h).

Xavi haurà de situar Sergi Roberto al lateral dret si aquest ha superat del tot els problemes que arrossegava i que ja li van fer perdre’s els últims partits abans de l’aturada, i és que, sinó, el de Terrassa haurà d’optar per posar-hi un lateral esquerre a cama canviada –pot triar entre Balde, Marcos Alonso o Jordi Alba– o apostar per un nou central entre Christensen i Eric Garcia fent entrar a l’onze inicial a Piqué.

Fa només dues setmanes la condició física dels jugadors del Barça semblava de ferro, però en qüestió de dies els problemes per les lesions s’acumulen ja que tampoc hi seran per al proper duel els internacionals amb els Països Baixos, Memphis i De Jong. A més Dembélé serà dubte fins a última hora.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)