Barça

Protagonisme per al futbol

Barça. L’equip de Jonatan Giráldez rep el Madrid CFF en la quarta jornada de lliga enmig d’un ambient enrarit pel conflicte en la selecció espanyola femenina que afecta algunes jugadores

Són dies complicats en el futbol femení espanyol i el Barça també s’hi veu afectat. La situació a la selecció espanyola femenina, amb diverses blaugrana implicades, ocupa les notícies dels darrers dies, sobretot perquè no sembla que res hagi de revertir-la, i més després de la roda de premsa de Jorge Vilda. Avui, aquestes futbolistes sentiran l’escalf de la seva afició i tindran 90 minuts per centrar-se en la pilota i per gaudir del futbol. El Barça torna a jugar a casa en el que serà el darrer partit abans de l’aturada de seleccions.

L’equip de Jonatan Giráldez rep el Madrid CFF (18.15 h) en la quarta jornada de lliga. Una lliga que ha començat amb dues victòries. El talent blaugrana ha superat els obstacles en forma de rivals i de lesions. I és que la infermeria trigarà a buidar-se del tot, és cert, però no para d’omplir-se. Les últimes jugadores a afegir-se a la llista de baixes són Sandra Paños i Salma Paralluelo. La portera té un esquinç al turmell esquerre i obrirà les portes de la titularitat a Gemma Font. D’altra banda, l’atacant aragonesa té unes molèsties a la cuixa dreta. De fet, Vilda l’havia citat per als dos amistosos d’aquesta aturada, però finalment ha quedat alliberada. Totes dues queden pendents d’evolució, tot i que aquestes dues setmanes de descans haurien de ser suficients.

El Barça s’enfrontarà amb el Madrid CFF, que ha començat amb bon peu la temporada i ha guanyat els dos partits.

RIVAL DIFÍCIL

Les madrilenyes, com el Barça, han guanyat els dos partits disputats fins ara

BAIXES

Sandra Paños i Salma Paralluelo s’afegeixen a la llarga llista de lesionades
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)