El Barça fa ballar el Madrid CFF (7-0)

El Barça ha sumat la tercera victòria en tres partits de lliga després de superar el Madrid CFF per 7-0 en el que ha estat el darrer enfrontament abans de l’aturada de seleccions.

El Madrid, que havia guanyat els dos partits jugats fins ara, ha estat el primer a avisar amb un xut de Tang al minut 9 que ha blocat Gemma Font en dos temps. Però llavors ha aparegut Graham Hansen, que ha celebrat els 100 partits amb el Barça de la millor manera. La noruega ha recollit una pilota a camp propi, ha encarat a l’única defensa que tenia al davant, ha marxat per velocitat i ha arribat a l’àrea, on no s’ha posat nerviosa i ha definit perfectament per fer el primer (22’). Al minut 36, Oshoala ha fregat el segon, però Natalia ha posat bé el peu. Abans del descans, protagonisme de nou per a Gemma Font, titular avui davant l’absència de Paños. La blaugrana ha enviat a córner un xut de Rachel i, seguidament, ha posat una mà salvadora que ha evitat l’empat.

A la segona meitat, el Barça ha anat per feina. Primer s’ha endut un ensurt, ja que Rachel s’ha topat amb el travesser en un xut llunyà. Oshoala ha avisat al minut 48, però ha estat Mariona qui ha desencallat el partit. Al 59, ha fet un xut imparable al pal llarg per fer el 2-0 i, dos minuts després, ha assistit a Geyse per fer el tercer. La brasilera portava tot just un minut sobre la gespa. El cicló blaugrana ha continuat i Mariona ha fet el 4-0 (66’) en una rematada de cap. Dos minuts després, Geyse ha aprofitat una passada preciosa de Patri per fer el cinquè. El Madrid ha buscat el gol de l’honor, però s’ha topat amb una Gemma immensa. El Barça encara ha tingut temps de fer un gol més, obra de Crnogorcevic a passada de Mariona (77’). La suïssa ha repetit un minut després amb un remat al segon pal.

L’equip de Jonatan Giráldez marxa líder a l’aturada de seleccions més atípica.