Barça

Un cicló blaugrana

Barça. L’equip de Jonatan Giráldez atropella i goleja el Madrid CFF en una segona part de setge ofensiu liderat per Mariona, Geyse Ferreira i Crnogorcevic, amb un doblet cadascuna

Barça 7 Madrid CFF 0

BARÇA:Gemma; Bronze (Marta, 72’), Codina (Paredes, 72’), Mapi, Rábano (Rolfö, 60); Walsh, Patri, Pina; Graham (Crnogorcevic, 66’), Oshoala (Geyse, 60’) i Mariona.MADRID CFF:Natalia; Itzi (Gabi, 66’), Mónica, Lauren, Cometti, Laurita; Estela (Karen, 60’), Ana (Marina, 77’), Bonsegundo; Rachel i Tang (Aida, 66’).GOLS:1-0 (22’) Graham. 2-0 (59’) Mariona. 3-0 (61’) Geyse. 4-0 (66’) Mariona. 5-0 (68’) Geyse. 6-0 (77’) Crnogorcevic. 7-0 (78’) Crnogorcevic.ÀRBITRE:Zulema González (comitè gallec).T.G.:Graham i Codina, del Barça, i Ana i Laurita, del Madrid.PÚBLIC:5.087 espectadors a l’estadi Johan Cruyff.

La versió d’aquell Barça que atropella els rivals ha tornat. L’equip de Jonatan Giráldez va superar la visita del Madrid CFF amb una golejada com les que els aficionats del Johan Cruyff estan acostumats a veure. L’estadi va ser una festa. Els dies convulsos per la crisi a la selecció espanyola, que afecta diverses jugadores blaugrana, van tenir com a medecina l’escalf d’un públic que va mostrar el seu suport a les futbolistes implicades.

Elles es van dedicar a gaudir sobre la gespa. Va costar arrencar la màquina, ja que el Madrid va ser qui primer va avisar. El Barça, malgrat dominar, no acabava d’estar fi als metres finals. Sort que una centenària Graham Hansen tenia ganes de celebrar la xifra de partits amb la samarreta blaugrana de la millor manera. La noruega va recollir una pilota a camp propi i va arrencar a tota velocitat cap a l’àrea rival, desfent-se d’una defensa pel camí. Sola davant Natalia, va definir amb classe per obrir la llauna. El protagonisme de la primera part, però, se’l va endur Gemma Font. La portera va ser titular per l’absència de Paños i va respondre amb una nota excel·lent i diverses aturades de mèrit.

El curt marcador amb què es va iniciar la segona meitat va ser efímer. El Barça va destrossar el Madrid amb un vendaval ofensiu liderat per Mariona. La balear va estar espectacular i va desencallar el duel amb un doblet i dues assistències, una a Geyse i l’altra a Crnogorcevic. La brasilera i la suïssa es van afegir a la festa amb un gol més cadascuna. Doblets repartits que van divertir la graderia, que no podia despistar-se davant el setge blaugrana. I és que en menys de vint minuts van arribar els sis gols de la segona part.

El Barça marxa a l’aturada de seleccions més atípica amb els deures fets i bones sensacions. Quan torni la competició també tornarà la Champions i, segurament, alguna de les lesionades.

El Llevant debuta a les Planes, per fi

Ha hagut d’esperar a la jornada 4, però el Llevant les Planes podrà estrenar-se davant la seva afició. Després de la suspensió del primer duel contra el Barça i dos desplaçaments, l’equip de Ferran Cabello rep aquest migdia (12 h) l’Alhama, que també va ascendir el curs passat. El Llevant arriba amb bones sensacions després de guanyar dimarts el seu partit de la copa de la Reina i buscarà la segona victòria en lliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)