Barça

Xavi: “Em quedo amb com competeix l’equip”

Xavi Hernández ha destacat la importància de la victòria a Mallorca. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades.

El partit

“Ens ha costat. A la primera part hem estat bé en la circulació, però en la segona ha faltat ritme i hem jugat el partit que el Mallorca volia. És difícil atacar contra un sistema de 5-4-1. La victòria d’avui és molt important.

El lateral dret

“Hem optat per l’opció més natural i factible. Balde coneix la posició. Ha estat bé. El Sergi venia de tenir molèsties i no ha entrenat al 100% aquesta setmana”.

La plantilla

“Tots poden ser titulars. Tenim una plantilla de garanties i àmplia. Farem rotacions. Tots seran importants i tindran minuts. Cal que tothom estigui preparat”.

“Tots poden marcar diferències. És cert que Ter Stegen i Lewandowski estan en un moment estel·lar, però no em quedo amb això, sinó amb com competeix l’equip. No concedim ocasions i sumem un altre partit sense encaixar. La línia defensiva ha estat a un gran nivell”.

Lewandowski

“És un jugador top mundial i una garantia de gol i d’èxit. Avui ha tornat a marcar diferències i estic content, però no només pel gol, sinó per com treballa”.

Ansu

“L’he vist bé, al 100%. S’ha proposat ser important i ho serà, no tinc dubte”.

El rècord d’imbatibilitat fora de casa

“Els rècords són anecdòtics si no van acompanyats de títols. Significa que hi ha feina darrere i que estem en el bon camí. Hem de continuar competint, a fora i a casa”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)