El Llevant Les Planes guanya els primers tres punts a casa contra l’Alhama (3-1)

Millor estrena impossible en el debut en lliga del Llevant Les Planes a Sant Joan Despí. Les jugadores de Ferran Cabello s’han imposat a l’Alhama per 3 a 1, gràcies a un doblet de Laura Martínez i a un gol ja en el temps afegit de Pilar Garrote, que ha entrat a l’inici de la segona part en substitució de Rita Chikwelu.

Les visitants s’han avançat en el marcador amb una diana de Jade Boho en el minut 26’, però de seguida la migcampista del Llevant Les Planes ha igualat el resultat. Durant la primera part hi ha hagut molta igualtat entre els dos equips que, si bé es coneixien de compartir la temporada passada a segona divisió, en el primer enfrontament a primera han començat amb por de cometre errors fatals.

A la represa, els dos conjunts han sortit buscant els tres punts i l’Alhama ha posat entre les cordes les locals al minut 63’ amb un molt bon xut de Marina Martí, que Bacic ha aconseguit aturar. Veient que les ocasions no es materialitzaven, semblava que tant el Llevant Les Planes com l’Alhama donaven per bo l’empat fins que a les acaballes del partit, Martínez al 85’ i Garrote al 96’ han capgirat el marcador.