Barça

Arriba l’hora de la veritat per consolidar-se a Europa

Barça. L’equip blaugrana arriba a Milà amb l’objectiu irrenunciable de sumar tres punts que aportin tranquil·litat per mantenir, com a mínim, la segona posició de grup a la Champions

Després de complir el principal objectiu a Son Moix amb una victòria curta però contundent gràcies al gol en solitari de Lewandowski, avui el Barça viatja cap a Milà amb els cinc sentits posats en el partit transcendental de dimarts contra l’Inter (21 h). És gairebé una obligació per a l’equip blaugrana aconseguir els tres punts si vol assegurar-se, almenys, la segona posició del grup C, al darrere del Bayern de Munic, i estar en el bombo del sorteig de vuitens, evitant d’aquesta manera repetir el catastròfic paper de la temporada passada en la lliga de campions.

En cas contrari, aquest mes de bogeria futbolística que hi ha abans que arrenqui la preparació per al mundial de Qatar pot ser molt costerut ja des de l’inici, perquè col·locaria el Barça en una situació moral on imperaria el neguit i això podria tenir conseqüències molt negatives no només a Europa, sinó també a la lliga, competició on els blaugrana hauran de fer front a rivals difícils com el Madrid, l’Athletic i el Vila-real. Per tant, és de vital importància que el conjunt culer faci els deures a Itàlia.

Xavi haurà d’estudiar en profunditat la tàctica que vol seguir per poder apostar per un onze titular a l’altura comptant que continua amb les importants baixes en la línia defensiva de Kounde, Araujo i Bellerín, però també amb Memphis Depay, com a jugadors completament descartats. Frenkie de Jong, per la seva banda, encara no té l’alta mèdica, però podria estar inclòs en la convocatòria segons l’evolució que presenti en les darreres hores.

Tot i aquests contratemps, el conjunt blaugrana es presenta a aquest partit com a invicte en la lliga, ja que ha guanyat sis dels set enfrontaments disputats i la majoria per golejada, i Ter Stegen encadena la millor ratxa personal d’imbatibilitat amb 535 minuts amb la porteria a zero. A la lliga de campions, el Barça es va imposar per 5-1 al Viktoria Plzen en la primera jornada de la fase de grups, i va perdre per 2-0 contra el Bayern a Alemanya.

El Barça, allotjat des d’avui al migdia en un cèntric hotel de la capital de la Llombardia, té previst entrenar-se aquesta mateixa tarda i també oferir una roda de premsa prèvia a l’enfrontament, en què intervindran Xavi Hernández i un jugador. També parlarà, però ho farà previsiblement demà, el tècnic de l’Inter, Simone Inzaghi, acompanyat d’un dels seus futbolistes. El conjunt nerazzurri afronta el duel compartint el propòsit de buscar la segona plaça del grup, però acaba d’encaixar una derrota contra la Roma de Mourinho per 1 a 2 al Giuseppe Meazza i actualment és novè a la Sèrie A. A més, l’argentí Lautaro Martínez, que va sonar per al Barça, va marxar del matx amb molèsties i és dubte per demà. El davanter belga Lukaku sembla descartat, com també el pivot croat Brozovic.

EXPECTATIVA

Tot i les baixes, el Barça arriba al duel amb més bona ratxa de resultats que l’Inter
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)