Cop d’autoritat del Juvenil A a la Youth League (1-6)

El Juvenil A del Barça és més líder que mai del seu grup de la Youth League. L’equip d’Òscar López visitava a l’Inter en un duel directe, ja que tots dos equips sumaven quatre punts. El conjunt blaugrana ha anat per feina i ha escombrat els italians en una primera part molt bona.

El Barça ha portat el pes del partit des del primer moment i el gol matiner ha encarrilat el duel. Al minut 5, i a la sortida d’un córner, Riad s’ha desfet de la marca per rematar de forma inapel·lable al primer pal i avançar el Juvenil A blaugrana. Amb el marcador a favor, els d’Òscar López han jugat més còmodes i, en un altre córner, han ampliat distàncies. Aquest cop ha estat Pelayo qui ha rematat al fons de la xarxa. L’Inter ha fet alguns acostaments tímids a l’àrea d’Astralaga, però la defensa ha estat molt segura. El duel ha acabat de decantar-se en el temps afegit. Stante ha comès penal sobre Víctor Barberà i ha estat expulsat. El davanter blaugrana no ha fallat des dels onze metres.

Amb el 0-3 i un futbolista més, el partit ha baixat el ritme en el segon temps i el Barça s’ha dedicat a jugar còmodament i a divertir-se. Les proves han estat el 0-4, un golàs de Víctor Barberà –el sisè en aquesta Youth League– després d’una preciosa combinació amb Aleix Garrido, i el 0-5 d’Unai, que ha empès la pilota després d’una bona acció d’Alarcón. El Juvenil A encara ha fet un gol més, obra de Guiu (81’), que debutava a la Youth League. A cinc minuts pel final, Vicens ha comès penal i l’Inter ha fet el gol de l’honor.

El Barça lidera el seu grup, el C, amb 7 punts, tres més que l’Inter. El triomf del Viktoria Pilsen a camp del Bayern permet als blaugrana treure quatre punts als txecs i cinc als alemanys.