Barça

Oficial: El Barça-Bayern i el Barça-Rosengard, al Camp Nou

UEFA Women’s Champions League. El Barça-Benfica es jugarà al Johan

La UEFA Women’s Champions League tornarà a l’Spotify Camp Nou. Oficial. El Barça de Jonatan Giráldez jugarà allà els seus partits contra el Bayern de Munic (24 de novembre) i el Rosengard (21 de desembre). L’altre partit de la fase de grups, contra el Benfica, es jugarà al Johan.

El club posarà en breu a la venda les entrades pel partit contra el Bayern. Igual que la temporada passada, els socis i sòcies disposaran de 24 hores de prevenda exclusiva, en què es posaran a disposició dels associats fins a un màxim de 40.000 localitats i cadascun d’ells podrà demanar fins a un total de 4 tiquets amb un 50% de descompte sobre el preu de venda al públic general. Així, els preus de cada localitat, amb el descompte, oscil·laran entre els 6 € i els 13 € per entrada. Passades aquestes primeres 24 hores de venda exclusiva per a socis i sòcies, s’obrirà la venda a la resta d’aficionats i aficionades, a uns preus d’entre 11 i 26€.

Aquesta serà la tercera vegada que el Barça Femení disputarà un partit de UEFA Women’s Champions League a l’Spotify Camp Nou. El primer va tenir lloc el 30 de març del 2022 contra el Real Madrid, amb l’assistència de 91.553 espectadors, mentre que el segon va ser contra el Wolfsburg el 22 d’abril, davant de 91.648 persones. En tots dos casos, es va batre el rècord mundial d’assistència de públic en un partit de futbol femení.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)