Barça

El Barça es complica la vida a Europa (1-0)

El doble duel contra l’Inter amb la segona posició del grup en joc ha començat malament. El Barça ha tornat a ensopegar lluny de casa a Europa i es complica la classificació per a vuitens. Una derrota amb polèmica per un penal no assenyalat a favor dels blaugrana al tram final del duel.

El Barça ha controlat la possessió, però de forma estèril, i ha patit quan l’Inter arrencava a córrer. Els italians han fregat el primer en una canonada de Calhanoglu que Ter Stegen ha enviat a córner (7’), mentre que l’equip de Xavi Hernández ha estat incapaç de rematar a porteria amb cara i ulls. Els blaugrana han concentrat l’atac al costat dret, el de Dembélé, però el francès no ha tingut el dia i no ha desequilibrat en cap acció. L’Inter ha continuat avisant en dues accions: un possible penal d’Eric Garcia per mans i un gol de Correa, però totes dues accions han estat anul·lades per fora de joc previ. Quan semblava que el duel marxaria al descans amb empat a zero, Calhanoglu ha rebut una pilota a la frontal i l’ha ajustat al pal dret de Ter Stegen, que no ha pogut arribar, per fer l’1-0 (45’+2).

Les coses no han millorat després del descans. Christensen ha hagut d’abandonar el terreny de joc abans d’hora després de torçar-se el turmell i en el seu lloc ha entrat Gerard Piqué (58’). Xavi ha mogut la banqueta amb l’entrada de Balde i Ansu. Poc després, una centrada de Dembélé ha acabat amb la pilota morta dins l’àrea petita. Pedri l’ha empès al fons de la xarxa, però el gol ha estat anul·lat per unes mans prèvies d’Ansu. El Barça ha atacat i atacat, però no ha trobat cap escletxa en el mur defensiu de l’Inter. Només en una falta lateral ha fregat el gol amb un remat de cap de Busquets que ha sortit fora per poc. El partit encara hatingut una última acció polèmica després que ni l’àrbitre ni el VAR hagin assenyalat un penal a favor del Barça per mans clares de Dumfries.

Dimecres vinent (21h), segon assalt al Camp Nou. Un ser o no ser per al Barça, que és tercer a tres punts de l’Inter i quedarà eliminat si perd.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)