Barça

Xavi: “Estic cabrejat. És una injustícia”

El tècnic del FC Barcelona, Xavi Hernández, ha atès als micròfons de Movistar en acabar el partit al Giuseppe Meazza. Aquestes han sigut les valoracions de l’entrenador sobre el partit:

Reacció

“Estic cabrejat per la situació que hem hagut de viure perquè és una injustícia. Ja vaig dir ahir que els àrbitres han de parlar i explicar-se. No entenem res. Nosaltres també hem despertat tard, hem tingut els últims 20 o 30 minuts molt bons, però al final ens ha faltat dinamisme durant la primera part i part de la segona. Hem tingut les nostres ocasions, però no les hem materialitzat. Sabíem que els xuts des de fora de l’àrea eren una de les seves virtuts. Hem parat bé les contres, transicions, però ens emportem una derrota molt important. Ens queden tres finals i estem en una situació molt incòmode ara mateix”.

Decisions arbitrals

“Hauria de parlar l’àrbitre. Jo no he de parlar sobre una decisió que jo no he pres. Per a mi és claríssim, però insisteixo en que ha de parlar el responsable de la decisió. És molt important l’àrbitre en aquest esport i hauria de sortir a parlar i a donar explicacions de perquè no ha xiulat. A mi no m’ha volgut donar explicacions al final del partit i em sento més cabrejat i tinc la sensació de no entendre res, però em quedo amb els últims 20 o 30 minuts , on hem estat bé. Hauríem d’haver fet un partit millor i hem de competir millor”.

Ocasions

“Era intentar trobar per fora per anar cap dins i trobar a Gavi, a Raphinha. Ells tancaven molt bé. Ho hem intentat per fora amb Ousmane, amb Raphinha, amb Marcos, amb Ansu, amb Balde, de totes les maneres i al final hem generat més que ells però no les hem materialitzat. Ha estat un partit difícil perquè ells defensen molt bé, ja vam dir ahir que defensivament són molt forts. I ara ens queden 3 finals i les afrontarem com a tal”.

Preocupació

“Estic preocupat per la derrota perquè tenim 3 punts, ells en tenen 6 i el Bayern en té 9 i estem en una situació complicada. Tenim tres finals, les afrontarem i intentarem classificar-nos”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)