Barça

Xavi Hernández

Entrenador del Barça

“Estic cabrejat per la situació. És una injustícia”

El tècnic del FC Barcelona, Xavi Hernández, no es va mossegar la llengua ahir durant la roda de premsa posterior al partit contra l’Inter i es va mostrar molt molest amb l’actuació arbitral: “Estic cabrejat per la situació que hem hagut de viure, perquè és una injustícia. Ja vaig dir ahir que els àrbitres han de parlar i explicar-se. No hi entenem res”, va criticar l’entrenador egarenc. Unes explicacions que el mateix Xavi va demanar al col·legiat: “No ha volgut parlar, i em sento més cabrejat i tinc la sensació de no entendre-hi res”, va dir.

El tècnic blaugrana també va fer una valoració sobre el joc de l’equip assegurant que el Barça “s’ha despertat tard”. “Hem tingut els últims 20 o 30 minuts molt bons, però al final ens ha faltat dinamisme durant la primera part i part de la segona. Hem tingut les nostres ocasions, però no les hem materialitzat. Sabíem que els xuts des de fora de l’àrea eren una de les seves virtuts. Hem parat bé els contraatacs, les transicions, però ens emportem una derrota molt important”, es va lamentar. Xavi és conscient que la Champions es posa costa amunt: “Ara queden tres finals que afrontarem com a tals per classificar-nos.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)