Barça

Griezmann, tic-tac

Cas Antoine. El francès ha intercedit perquè el Barça i l’Atlético acostin posicions i des de Madrid es parla d’un principi d’acord de 20 milions. El Barça admet que s’han intensificat les converses i el club no farà cap queixa formal a la UEFA per l’arbitratge de Milà

Antoine Griezmann, el Cholo Simeone, el Barça i l’Atlético de Madrid fa setmanes i setmanes que viuen obsessionats amb les agulles del rellotge. El serial, però, està a prop d’acabar-se. Tots dos clubs estarien vorejant l’acord. Les últimes informacions que arriben des de Madrid asseguren que l’Atlético pagarà uns 20 milions d’euros al Barça en lloc dels 40 milions pactats en el seu dia. Una posició intermèdia per desencallar una situació que no beneficia cap dels dos clubs i encara menys el futbolista. De fet, el mateix Griezmann i el seu entorn són qui ha teixit ponts d’entesa entre el Barça i l’Atlético. La relació entre clubs està deteriorada però Griezmann és qui ha promogut la taula de diàleg. El jugador vol ser un futbolista important per a Deschamps en el mundial de Qatar i sap que això depèn de ser titular amb l’Atlético de Madrid, cosa que no havia pogut ser fins ara per contracte, però sí que està succeint des de fa pocs dies. Sense anar gaire lluny, Griezmann va ser titular dimarts en la derrota al camp del Bruges (2-0), partit en què va fallar un penal i li van anul·lar un gol per fora de joc.

La posició del Barça

Fonts del club consultades per L’Esportiu confirmen que el Barça negocia amb l’Atlético i que les converses són més fluides que temps enrere, però que encara no hi ha cap acord. Les mateixes fonts asseguren també que el Barça no farà cap queixa formal a la UEFA per l’arbitratge calamitós de què va ser objecte dimarts a Milà. El club entén que Xavi ja va fer de portaveu en el post-partit i que les queixes de l’entrenador ja són un element suficient per deixar palès el malestar del Barça. També jugadors com Eric i Sergi Roberto es van queixar públicament. Hi ha molta indignació dins del vestidor, però no hi haurà cap escrit ni cap trucada a la UEFA.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)