Barça

Eduard Romeu: “Per la Champions, tranquils”

Eduard Romeu, vicepresident econòmic del Barça, ha fet aquest migdia a la sala de premsa del Camp Nou, la presentació de la liquidació de l’exercici econòmic 2021/22. Romeu ha explicat les palanques –la venta del 25% dels drets audiovisuals a Sixth Street i el 49% de Barça Studios a socios.com i Orpheus media– i ha presentat el comte de resultats de la campanya passada i el pressupost de la propera.

Pel què fa al compte de resultats, el club no ha pogut replicar ja que el pressupost de les despeses era -784 i va acbar sent de -856. “No hem pogut fer la retallada com haviem volgut”, ha reconegut Romeu. L’efecte palanca ha deixat un resultat d’explotació de +161 milions i un benefici de +98 milions.

Pel què fa al pressupost de la propera, l’entitat aspira a tenir un resultat d’explotació de +190 i un benefici de +274 milions. “Aquest és un pressupost conservador”, ha indicat el vicepresident que no s’ha mostrat alarmat en cas d’una hipotètica eliminació a la Champions. “A la Champions, tranquils. Guanyarem els tres partits i ja estarà”, ha dit primer per completar: “La temporada passada van suposar 12 milions de menys. A la lliga pressupostem ser campions de lliga. No seria una pèrdua gaire més lluny del que vam tenir la temporada passada. “

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)