Barça

Nou acord: Griezmann traspassat a l’Atlético per 20 milions

El Barça i l’Atlético han arribat a un principi d’un nou acord pel traspàs d’Antoine Griezmann. Els dos clubs feia dies que havien acostat postures per tal de trobar una solució al que s’havia convertit en un problema d’interpretació. Mentre el Barça considerava que el francès era a tots els afectes jugador de l’Atlético, el conjunt madrileny encara el considerava com a cedit. La interpretació particular d’una clàusula del contracte ha fet que els dos equips engeguessin la maquinària per treure’n l’aigua clara –el futbolista també ha pressionat– i, finalment, el club blaugrana aconseguirà 20 milions d’euros variables a part pel davanter. A més, el Barça alliberarà una de les fitxes més importants en la seva plantilla, fet que donarà aire, a més de les sortides futures que es preveuen, per continuar renovant i apuntalant l’equip.

Segons el primer acord arribat l’últim dia del mercat de l’estiu del 2021, l’Atlético havia de pagar al Barça 40 milions a la fi dels dos anys de cessió si Griezmann jugava, com a mínim, 45 minuts en el 50% dels partits en els quals estava disponible pel seu tècnic (si no estava de baixa o sancionat).

El curs 2021/22, el campió del món amb França va complir amb el 81% dels partits en aquesta condició i davant la negativa dels matalassers de pagar el que tocava, el Cholo Simeone va veure’s obligat a fer-lo jugar menys de 45 minuts fins que se solucionés tot, com sembla que ha passat a falta de confirmació oficial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)