Barça

Líder en solitari

1a divisió fem. El Barça continua intractable amb una golejada a Bilbao i suma la quarta victòria del curs

Athletic 0 Barça 3

ATHLETIC:Quiñones, Oihane, Valdezate, Bibi, Nerea Nevado, Marta Unzué (Pinedo, 64’), Oguiza (Itxaso, 68’), Eunate Arraiza (Peke, 64’), Mariana (Naia Landaluze, 76’), Arana (Nekane Diez, 76’) i Azkona.BARÇA:Gemma, Marta Torrejón (Lucy Bronze, 61’), Paredes, María León, Rolfö, Walsh (Engen, 69’), Patri Guijarro, Mariona, Hansen Graham (Crnogorcevic, 69’), Geyse Ferreira (Oshoala, 61’) i Clàudia Pina (Aitana Bonmatí, 61’).GOLS:0-1 (50’) Clàudia Pina. 0-2 (58’) Geyse Ferreira. 0-3 (83’) Mariona.ÀRBITRA:Patricia Luna Varo (col·legi Cadis).T.G.:Mapi León (37’), del Barça.T.V.:cap.PÚBLIC: Uns 1.000 espectadors a l’estadi de Lezama.

L’aturada de seleccions no ha afectat gens ni mica el camí del Barça a la lliga. El conjunt blaugrana va tornar a la competició domèstica signant una nova victòria contra l’Athletic Club per 0-3 i continua invicte en les quatre jornades disputades fins ara, fet que el col·loca en la primera posició de la taula a dos punts del segon classificat, el Llevant.

L’Athletic va sortir a la gespa amb un plantejament defensiu, jugant molt tancat, fet que va obligar el Barça a recórrer a l’enginy per mirar de superar la muralla basca. Tot i els pocs espais, les jugadores de Jonatan Giráldez van aconseguir crear accions de perill, però va faltar definició en les arribades a porteria. La gran actuació de Quiñones també va ser definitiva perquè les blaugrana no obrissin el marcador durant el primer temps. Una intervenció providencial de la portera local en el minut 24 va evitar el que podria haver estat un dels gols de la jornada, després que Patri intentés un xut potent des del mig del camp.

La superioritat culer es va imposar només de tornar dels vestidors. Pina va aprofitar una assistència de Rolfö per rematar al segon pal i celebrar el primer gol de la tarda. Un parell de minuts abans del seu canvi, la brasilera Geyse va anotar el segon gol, gràcies a una passada de Hansen, i Mariona va marcar el tercer amb un xut extraordinari des de fora de l’àrea.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)