Barça

El Camp Nou diu adeu a la Champions amb una dura derrota (0-3)

El Barça, eliminat abans del partit, torna a topar amb el Bayern de Munic

El Barça s’ha acomiadat de la Champions League al Camp Nou amb una derrota contra el Bayern de Munic (0-3). Ha estat un dels partits més estranys dels blaugrana en la màxima competició europea, ja que els futbolistes de Xavi Hernández han sortit sobre la gespa sabent que ja estaven eliminats després de la victòria de l’Inter contra el Viktoria Plzen. Malgrat això, el Camp Nou ha respost amb més de 84.000 persones animant en tot moment.

El Barça ha sortit a pressionar amunt, amb la intenció de treure l’orgull i marxar amb el cap ben alt, però el Bayern ha colpejat ben d’hora. Tot just al minut 10, i en la primera acció de perill bavaresa, Mané ha obert la llauna. El senegalès ha guanyat l’esquena a Bellerín i ha definit bé davant Ter Stegen. Els blaugrana, imprecisos, han tingut dificultats per generar. Qui més ho ha intentat ha estat Dembélé, però el francès no ha tingut la inspiració del passat diumenge contra l’Athletic. En canvi, el Bayern ha fet el 0-2 a la mitja hora de joc. Una pèrdua al mig del camp ha provocat la transició de Gnabry. L’alemany ha cedit l’esfèrica a Choupo-Moting, que ha definit per sota les cames de Ter Stegen (31’). La ferida es podria haver fet més gran després d’una triple ocasió visitant, però entre Ter Stegen i Bellerín han evitat el gol. En l’acció següent, el Barça podria haver retallat distàncies. Anthony Taylor ha assenyalat penal de De Ligt sobre Lewandowski, però el VAR ha avisat el col·legiat anglès, que ha anul·lat la decisió (44’). Una acció que ha encès el Camp Nou.

El Barça ha entrat millor en la segona meitat davant un Bayern que també ha aixecat el peu de l’accelerador, però que ha continuat sent superior i ha fregat el tercer. Gnabry ha fet un golàs, però estava en fora de joc i l’acció ha quedat invalidada (55’). Els blaugrana, amb més cor que cap, ho han intentat fins al final, amb un Balde incisiu per l’esquerra i les entrades d’Ansu i Ferran, però no han trobat porteria en cap moment. Amb el Barça abatut, el Bayern ha fet el tercer a través de Pavard a la sortia d’un córner en la darrera jugada del partit (95’).

El Barça tancarà la seva participació a la Champions a camp del Viktoria Plzen el pròxim dimarts (21h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)