Barça

L’1x1 del Barça

Per Paula Muriel

TER STEGEN (90’)
PERFORAT
Ja són 33 gols encaixats en 14 partits contra el Bayern. Marc-André no encerta quan juga contra clubs alemanys, ni quan està en una bona ratxa. Mané va colar-li el primer gol, Choupo-Moting, el segon i Pavard, el tercer.
BELLERÍN (90’)
indefiniT
Una de freda i una de calenta. Se’l va veure molt lent deixant Mané molt còmode per pujar la banda. Tampoc va encertar en les centrades, que semblaven pedrades. Com a contrapunt, va protagonitzar alguna acció de perill.
KOUNDE (66’)
IMPRECÍS
Paper difícil el que va haver d’enfrontar. Va cometre errors poc comuns en ell, sobretot en la passada. S’esperava molt més d’ell i no va estar a l’altura. Els lapsus van pesar massa i va ser l’únic defensor substituït.
mARCOS ALONSO (90’)
CRESCUT
Va anar de menys a més. En la primera part es van notar les mancances com a central i no va donar consistència a la defensa. En la represa va millorar molt el seu rendiment i va liderar una de per si fluixa línia defensiva.
BALDE (90’)
ENDOLLAT
El seu millor partit fins ara i això que era el dia del seu debut com a titular en la lliga de campions. Va ser l’amo i senyor de la banda esquerra. Amb profunditat, ràpid i equilibrant. Va guanyar els duels a Gnabry.
DE JONG (90’)
CONTROLADOR
Va donar oxigen a la banda esquerra, associat amb Balde. Participatiu en el joc i dominant el toc de pilota. Bon partit de nou de l’holandès el dia en què van augmentar els rumors de l’arribada de Ruben Neves al Barça.
BUSQUETS (57’)
INCÒMODE
Pot haver viscut el seu últim partit en la Champions si és que decideix marxar a final de temporada. No va saber sortir de la pressió que exercia el Bayern i va acabar substituït. Mala imatge del capità.
KESSIE (90’)
PERDUT
Va perdre moltes pilotes, no trobava espais entre línies per assistir els davanters, reaccionava tard i els rivals li guanyaven la posició. No acaba d’adaptar-se en el Barça i no se’l veu del tot a gust.
PEDRI (57’)
DESESPERAT
No està acostumat a jugar com a extrem esquerre i no va tenir gaire incidència en el joc. Sense tenir tant control de la pilota, el canari estava mig desconnectat. No va poder brillar contra un equip tan físic i que pressiona alt.
DEMBÉLÉ (66’)
DESEQUILIBRANT
La inspiració no va ser tan intensa com contra l’Athletic, però va ser un dels millors al camp pressionant la defensa bavaresa, lluitant per la pilota i protagonitzant accions de perill. Va esbroncar algun dels seus companys.
LEWANDOWSKI (82’)
ATACAT
Va intentar participar baixant a buscar pilotes, obrint-se a les bandes, buscant les esquenes dels centrals, però no arribava cap centrada en condicions per rematar i estava força aïllat al davant. Va rebre diverses entrades.
raphinha(33’)
FALLIT
No va poder marxar del seu marcador i va cometre força errors en les passades i centrades. Ahir tampoc va tenir les idees clares.
FERRAN (33’)
INTENS
A poc a poc va recuperant la seva millor versió, que va demostrar a l’hivern. Es va moure bé, jugant al primer toc. Va ajudar l’equip.
ERIC (24’)
DISTRET
Surt a la foto del gol de Pavard en el descompte, després de fer un mal refús de la pilota.
ANSU (24’)
ENCÈS
Només d’entrar en el partit ja va xutar a porteria. Va voler encarar sempre que va tenir la pilota.
Pablo t. (8’)
FRESC
En pocs minuts va mostrar-se ben col·locat i participant en la construcció del joc.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)