Barça

Xavi: “És una decepció”

L’entrenador del Barça, Xavi Hernández, ha reconegut que el Bayern de Munic ha estat molt superior al Barça i ha lamentat l’eliminació. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades.

L’eliminació

“Ens ha afectat molt l’eliminació. El Bayern ha estat millor equip. Per primera vegada aquesta temporada tinc la sensació que no hem competit bé. Estem en aquesta situació per errors nostres. Hem parlat abans del partit de treure coratge i orgull, però ens han passat per sobre. Això no acaba aquí i hem de reaccionar. Estem a l’octubre”.

“La sensació que tinc aquesta temporada és que ho hem tingut a les nostres mans, que depenia de nosaltres i no ho hem aprofitat. És demèrit nostre. És una decepció i un cop dur. No ens esperàvem i no ho volíem, però és la nostra realitat. Queden altres competicions i ens hem de refer”.

És un fracàs?

“Fracàs és pel qui no ho intenta i no afronta la situació. Nosaltres l’hem afrontat. A Munic vam ser millors, però no ens va donar el resultat. A Milà va passar el que va passar i la decisió arbitral ens va afectar. No hem estat a l’altura de la competició. Hem de ser autocrítics i millorar”.

I ara què?

“Podem fer un gran any encara. Hem d’anar a pels títols. Si al final d’any les coses no surten, seré el primer a veure què faig, però hem de continuar sent positius”.

“Continua havent-hi il·lusió per guanyar. Podem aconseguir títols aquesta temporada, sincerament. No vull enganyar a la gent. No hem estat a l’altura de la competició per errors nostres. L’any passat no ens donava, però aquest any hem competit i hem donat la cara. No ho hem aconseguit per diverses circumstàncies. Soc el màxim responsable. Ho hem tingut a la mà”.

L’afició

“Hem sortit perquè l’afició s’ho mereix. Ha estat animant fins al final i han estat de 10 malgrat el resultat i el mal joc. Continuen animant i estant amb nosaltres. Què menys que mostrar el nostre respecte i estima per ells. Ho senti molt, però ho donarem tot perquè la gent se senti orgullosa”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)